PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

PURITY FG AW Hydraulic Fluid

Email
A Petro-Canada PURITY* FG AW hidraulika folyadékai fejlett élelmiszeri minősítésű kenőanyagok, melyeket a hosszantartó védelem biztosítására fejlesztettek ki úgy, hogy jobbak legyenek, mint a vezető speciális élelmiszeri minősítésű kenőanyagok.

A PURITY FG AW hidraulika kenőanyagok kitűnő teljesítményt nyújtanak a magas nyomási rendszerekben, beleértve azon alkalmazásokat, amelyeknél több mint 1000 PSI (7000 kPa) a nyomás. Használható továbbá a csapágyak és az általános keringető rendszerek súrlódás elleni kenésére.
Rating: Not Rated Yet
Gyártó: Petro-Canada
Description
 • Kiváló ellenállás az oxidációból eredő meghibásodásnak.

 • Tisztán tartja a rendszert a salak és lakklerakódástól, ezáltal sima és megbízható üzemelést biztosít a hidraulikus szelepek és indító szerkezetek részére

 • Hosszan tartó védelem a rozsda és korrózió ellen

 • Levegőbeszívás és habzás esetén is kiváló teljesítményértéket biztosít a működés során: kiküszöböli a hidraulikus rendszerek teljesítmény-rugalmatlanságát, és megelőzi a hidraulikus szivattyúk meghibásodását

 • Tökéletesen illeszkedik a HACCP (Kritikus Ellenőrzési Pontok Veszélyelemzése) és GMP (Helyes Gyártási Gyakorlat) terveihez. Teljes körű élelmiszeripari igazolásokat teljesít, köztük az élelmiszeripari berendezésekben történő használat elfogadását Kanadában, az NSF H1 kenőanyag véletlenszerűen érintkező regisztrációját.

 • Ipari erősségű kenőanyagvédelmet biztosít az élelmiszeripari feldolgozásoknál az egész üzemben, még a legkeményebb alkalmazásoknál is.

 • Kifejezetten úgy állították elő, hogy hosszú élettartamot és kitűnő kopásvédelmet nyújtson az élelmiszer-feldolgozó alkalmazásoknál a nagyobb termelékenység érdekében.

 • A PURITY FG AW hidraulika kenőanyagok kitűnő teljesítményt nyújtanak a magas nyomási rendszerekben, beleértve azon alkalmazásokat, amelyeknél több mint 1000 PSI (7000 kPa) a nyomás. Használható továbbá a csapágyak és az általános keringető rendszerek súrlódás elleni kenésére.

 • Elérhető fokozatok: ISO VG 32, 46, 68, 100.

 • Élelmi allergénektől***, genetikailag módosított összetevőktől (GMS) és gluténtól mentes.

 • Élelmiszeripari jóváhagyás/regisztráció:

  • NSF H1
  • Elfogadható az élelmiszer-feldolgozó berendezésekben történő használatra Kanadában
  • Star K: Jóváhagyva a Kosher élelmiszerek előkészítéséhez
  • IFANCA: Halal

Teljesíti még a következő előírásokat:

Kanadai Élelmiszer-ellenőrző Hivatal (CFIA), Vickers 35VQ25A (AW 46), FZG>12

A Purity FG kenőanyagok csak Élelmiszerrel véletlenszerűen érintkező kenőanyagként használható jóváhagyással rendelkeznek a 21CFR 178.3570 specifikáció alapján. Nem élelmi adalékok és nem adhatók az élelmi termékekhez.

NSF H1: Kenőanyag véletlenszerű érintkezéssel

***A következő allergéneket vizsgálták: hal, tojás/tojás termékek, tej/tejtermékek, mogyoró/mogyoró származékok, szezámmag, kagyló, szójabab/szójabab termékek, szulfitok és búza/búza termékek.

Alkalmazási terület:

 

A PURITY FG AW hidraulika kenőanyagok kitűnő teljesítményt nyújtanak a magas nyomású rendszerekben, beleértve azon alkalmazásokat, amelyek több mint 1000 PSI (7000 kPa) nyomással üzemelnek. Használhatók továbbá a súrlódás elleni csapágyak és általános keringető rendszerek kenésére.

 

A PURITY FG AW hidraulika kenőanyagok alkalmazhatóak a pneumatikus rendszerek soros olajozóiban, amelyek általában az élelmiszer-csomagolási alkalmazásoknál fordulnak elő. A PURITY FG AW hidraulika kenőanyagok ideálisak, mert tiszta és kiegyensúlyozott teljesítményt biztosítanak még a meghosszabbított üzemelés alatt is, és alapvetően szagtalanok a kibocsátott levegőben.

Reviews

There are yet no reviews for this product.