PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

Manufacturer:
Petro-Canada
1 / 9
Oldal 1 / 2

Kosher és Pareve tanúsítvány

purity-fg-chain-fluid-heavy Average customer rating:

PURITY FG Chain Fluid

A PURITY FG Chain Fluids termékek fejlett élelmiszeripari lánckenőanyagok, melyek különleges tapadó alkotóelemeik révén erősen tapadnak a fém felületekhez, így ellenállnak az elcseppenés, kidobódás és a vízpermet általi veszteséggel szemben.

purity-fg-heat-transfer-fluid Average customer rating:

PURITY FG Heat Transfer Fluid

A PURITY FG Heat Transfer Fluidot az üzemelési költségek csökkentésére fejlesztették ki, mely csökkenti az élelmiszeripari előírások által követelt gyakori kenőanyag-cserét. Alkalmazható műanyag üvegek, fóliák és az élelmiszer termékek csomagolásának előállításához...

purity-fg-seamer-e-fluid-2 Average customer rating:

PURITY FG Seamer-E Fluid

A PURITY FG SEAMER-E Fluid az élelmiszeripari konzervek előállításának kenőanyaga, melyet a peremező egységek kenéséhez fejlesztettek ki. Az ásványi olaj alapú fluid víz jelenlétében is gondoskodik a megfelelő viszkozitásról.

purity-fg-spray Average customer rating:

PURITY FG Spray

A PURITY FG Spray ellenáll az oxidációs meghibásodásnak, hosszú távú rozsda, korrózió és kopás elleni védelmet nyújt, továbbá erősen tapad minden felülethez. Eléggé edzett ahhoz, hogy jól kezelje a nedves élelmiszer-feldolgozási környezetet.

purity-fg-synthetic-ep-220 Average customer rating:

PURITY FG Synthetic EP Gear Fluid

A PURITY FG Synthetic EP Gear Fluid gondosan válogatott adalékokkal megerősítve készül, a nehezebb terhelésnek vagy magas ill. alacsony hőmérsékleti extrémitásnak kitett alkalmazásokhoz. Sárga fémekhez is alkalmas.

purity-fg-synthetic-46-fluid Average customer rating:

PURITY FG Synthetic Fluid

A PURITY FG Synthetic Fluid alkalmazható az élelmiszeripari kompresszor, vákuumszivattyú, pneumatika és hidraulika alkalmazásoknál ugyanúgy, mint alacsony hőmérsékleteken, akár fagyasztók esetén.

purity-fg-trolley-fluid-pail Average customer rating:

PURITY FG Trolley Fluid

A PURITY FG Trolley Fluid az élelmiszer-feldolgozó üzemek szállítószalag-rendszerének kenőanyaga, csepegtetéses vagy porlasztásos könnyű láncolajként is alkalmazható. Tökéletesebb védelme révén meghosszabbítja a konvejor élettartamát, csökken a karbantartási költség és...

purity-fg-00-(2) Average customer rating:

PURITY FG00 Grease

A PURITY FG00 egy fejlett élelmiszeripari kenőanyag, mely kiválóan ellenáll a kenési meghibásodásokkal szemben. Gondoskodik a konzisztenciáról élelmi savak jelenlétében is. Védi a fogaskerekeket, csapágyakat és berendezéseket a kopás és korrózió ellen.

purity-fg-(17-kg-pail) Average customer rating:

PURITY FG1 Grease

A PURITY FG1 fehér színű zsír, mely kiválóan ellenáll a kenési meghibásodásnak. Italipari konzerváló töltőgépek kenőanyaga. Gondoskodik a konzisztenciáról élelmi savak jelenlétében is.

Oldal 1 / 2