PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

DURON UHP 0W-40 (régi nevén DURON-E Synthetic 0W-40)

Email
A DURON UHP 0W-40 prémium teljesítményű többfokozatú olaj, mely a vezető ipari szabványok feletti védelmet biztosítanak a korom költséges hatása ellen – mely a megnövekedett kopástól a lecsökkent hatékonyságig és a megromlott üzemanyag-gazdaságosságig kiterjed. Az olaj még -40°C alatt is kiválóan szivattyúzható.
Rating: Not Rated Yet
Gyártó: Petro-Canada
Description
  • Csúcsminőségű szintetikus motorolaj a legkorszerűbb személy-, haszongépjárművek és transzporterek számára, benzin és dízel motorral egyaránt.

  • A DURON UHP termékcsalád a Petro-Canada által szabadalmazott HT tisztítási eljárással 99,9%-os tisztaságra kifinomított II-es csoportos alapolaj és gondosan válogatott adalékcsomag-keverék hozzáadásával készül. Kiemelkedő diszpergens tulandonságai gátolják a lakk, iszap és egyéb lerakódások kialakulását és tökéletes kopásvédelmet biztosítanak.

  • Egyedülállóan alacsony párolgási vesztesége csökkenti a motorolaj fogyasztást és hosszú olajcsere intervallumot tesz lehetővé, valamint lecsökkenti a károsanyag-kibocsátást az EPA és az Euro 5 (vagy újabb) alacsony kibocsátási normáknak megfelelően. A DURON UHP motorolaj használata minden járműbe ajánlott, mely dízel részecskeszűrővel (DPF), kipufogó újrakeringető rendszerrel (EGR), szelektív katalitikus utókezelő rendszerrel (SCR katalizátorral) vannak felszerelve.

  • A DURON UHP 0W-40 motorolaj megfelelően alkalmazható dízel üzemű motorokban, melyeknél API CK-4, CJ-4, CI-4 Plus, CI-4, CH-4 vagy korábbi teljesítményszint az előírás.

  • A DURON UHP 0W-40 motorolaj felülmúlja a legújabb API SN és SM benzin üzemű motorolaj specifikációkat és az annál korábbi teljesítményszinteket.

  • DURON UHP 0W-40 motorolaj megfelel továbbá a nedves kuplung esetében történő alkalmazásra a JASO MA vagy MA-2 előírások esetén.

  • A DURON UHP 0W-40-es olaj még -40°C alatt is jól szivattyúzható.

  • DURON UHP 0W-40 csökkenti a szükségtelen állásidőt. Állítsa le a motort azzal a magabiztossággal, hogy extrém hideg hőmérsékleten is újra lehet indítani!

Teljesíti vagy túlszárnyalja a következő szabványokat: 

API CK-4, CJ-4, CI-4 Plus, CI-4, CH-4, SN, SM, SL, Caterpillar TO-2, ECF-3, Cummins CES 20086, JASO MA, MA2

duron teljestmny tblzat

Reviews

There are yet no reviews for this product.