PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

Beslux Atox 68

Email
No image set
Speciális univerzális kenőolajak
az élelmiszeripar részére, NSF H-1 minősítéssel
A BESLUX ATOX termékskálát magas minőségű finomított orvosi olajakból és speciális adalékanyagokból készítik, mely semleges az egészségre.
Minden nyersanyag, amelyet a gyártási folyamatnál használnak, rendelkezik a spanyol jogszabályi jóváhagyásokkal, és megjelenik az Élelmiszer- és Gyógyszer-engedélyezési Hivatal (FDA) pozitív listáján.
Rating: Not Rated Yet
Gyártó: Brugarolas
Description

A BESLUX ATOX termékskála véletlenszerűen kapcsolatba kerülhet az élelmiszerrel vagy a nyersanyagokkal, amelyeket a gyártóipar használ bármiféle egészségre káros kockázat nélkül. NSF H-1 osztályba tartozik (ezelőtt USDA H-1 osztály volt). Jellemzőinek és adalékanyagainak köszönhetően a BESLUX ATOX olajak használhatók a gyártóiparban és gyakorlatilag az élelmiszeripari egész gépezetben használt meghajtókban. 

Rámutathatunk néhány ilyen alkalmazásra 

Hidraulika olaj

Jó kopásálló tulajdonságának köszönhetően hidraulikus kenőanyagként használható az erő- és hidraulikus átviteleknél olyan berendezésekben, amelyek élelmiszer közelében üzemelnek. Egészségre vonatkozó semlegességük mellett a következő előnyöket mutatják:

  • Magas viszkozitási index, így magas hőmérsékleti tulajdonságuk kiváló. A BESLUX ATOX termékskála inkább egyenes viszkozitási-hőmérsékleti görbét mutat.
  • Nagyon alacsony folyáspont.
  • Nagymértékben ellenáll a viszkozitás-vesztésnek, köszönhetően a nyírásnak, mivel a BESLUX ATOX olajak nagy tisztaságú finomított alapolajokból készülnek.
  • Kiváló habzásgátló tulajdonság és jó levegőmentesség adódik a nagyon jó víz-elváló képességhez.
  • Széles körű viszkozitás a gyakorlatilag minden hidraulikus keringető kivitelezési előíráshoz. 

Általános olajkenés

A BESLUX ATOX olajak optimális eredményeket nyújtanak minden olyan mechanizmushoz, amelyek általános kenőolajat igényelnek.

Használható a csapágyak, szállítószalagok, láncok és kisebb mechanizmusok esetén, amelyek közepes nyomású olajat igényelnek, biztosítva a tiszta és nem szennyezett kenést.

Könnyű alkalmazhatóság akármelyik automatikus vagy csepegtető, befújó, olajozó kanócos vagy kézi olajozóval történő kenéshez. 

Szigetelő olaj (dielektrikum)

A BESLUX ATOX olaj nagyon jó szigetelő tulajdonsággal rendelkezik, kombinálva nem mérgező anyagokkal, és nagyon hasznos az elektromos berendezések védelmében, amelyekben az olaj közel kerül vagy benne van azon termékekben, az emberi és állati fogyasztásra készülnek.

Aztán a BESLUX ATOX 68 szigetelő olajként használható az ivóvízbe merülő szivattyúkban. 

Korrózió elleni védelem

A BESLUX ATOX termékskála alkalmazható könnyű korrózió elleni védőszerként a fém felületeken, amelyek kapcsolatba kerülhetnek az élelmi termékekkel, mint pl. a konzervált hús tömítéséhez használt drót, szállítószalag vagy a gyártó berendezésben lévő csúszdák, a fém kannák kezelő gépei stb.

Fizikai-kémiai jellemzők

 

68

*Viszkozitás 40°C-on, cSt

61.2-74.8

Viszkozitási Index min.

105

Folyáspont °C max.

-21

Lobbanáspont °C min.

200

Anilin pont °C min.

105

Rézkorrózió 3 óra/100°C

1a

Acél korrózió, desztillált víz

Teljesíti

Demulgeálási index max.

40/37/3 (30’)

 

Reviews

There are yet no reviews for this product.