PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

Beslux Blanco Cadenas Spray

Email
No image set
Speciális kenőspray élelmiszeripari használatra
Rating: Not Rated Yet
Gyártó: Brugarolas
Description

FELHASZNÁLÁS

A BESLUX BLANCO CADENAS termék az élelmiszeripari berendezések minden típusának kenésére megfelelően alkalmas, azokon a területeken, ahol normál termékek használata nem megfelelő a folt és piszok - szennyeződés miatt. Kiválóan használható még a papír-, textil-, dohányiparban, stb. A termék rendelkezik az FDA, USDA H-1-es minősítéssel.

TULAJDONSÁGOK

A BESLUX BLANCO CADENAS termék minden gép- és lánctípus hatékony kenésére alkalmas. Belső és külső védelmet biztosít. Közepes hőmérsékletnek ellenáll és vízálló tulajdonságokkal rendelkezik. A termék garantálja a berendezés és lánc por- és szennyeződésmentességét. Magas penetráció valamint térfogatnövekedés-gátló és kopásálló tulajdonság jellemzi. A főbb munkapontokban hatékony kenést biztosít (csavaroknál, szigeteléseknél, stb.). A BESLUX BLANCO CADENAS terméket könnyű használni, mivel nem kell a gépet megállítani. Gazdaságos kenés és hosszú berendezés és lánc-élettartamról gondoskodik. A termék tiszta, nem mérgező és nem okoz szennyeződést.

A FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Használat előtt rázza fel! Tartsa a spray-t függőleges helyzetben, mind az alkalmazás, mind a tárolás során. Alkalmazza a spray-t a kenni kívánt felülettől körülbelül 30 cm távolságból. Egyszeri spray-zés elég ahhoz, hogy hatékony kenési védelmet biztosítsunk.

ÓVINTÉZKEDÉS

Normál kenési, kezelési és tárolási óvintézkedések szükségesek. Megfelelő szem- és légzésvédelem ajánlott, és a keletkező pára belégzését kerülje. Nyílt láng használata és a dohányzás szigorúan tilos.

A terméket felnyitni, ütögetni, felszúrni, sugárzó hőhatásnak kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos.

MEGJEGYZÉS

A termék biztonsággal alkalmazható, ahol élelmiszeripari szennyeződés kockázata fennáll. A termék nem tartalmaz mérgező (toxikus) összetevőket. 

Reviews

There are yet no reviews for this product.