PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

Beslux Fluor Liq

Email
No image set
Élelmiszer-minősítésű szintetikus kenőanyag PTFE-tartalommal
Speciális többcélú szintetikus aerosol termék. Teflont tartalmaz.
Élelmiszeripari használatra tervezték, ahol az NSF USDA H-1 osztályú kenőanyagok és olajok szükségesek az élelmiszerrel való esetleges érintkezés lehetősége miatt. Szórt, mikronizált PTFE-t tartalmaz, hogy kiváló kenőképességet biztosítson, és jelentősen csökkentse a kapcsolódó felületek közötti súrlódást.
Rating: Not Rated Yet
Gyártó: Brugarolas
Description

Megfelelően alkalmazható azokon a területeken, ahol a fehér és szagtalan kenőanyag szükséges. 100%-ban szintetikus termék, a széles körű hőmérsékletek közötti felhasználásra: -45°C-tól akár 200°C feletti hőmérsékletig.
Megelőzi a korróziót és megvéd a nedves és piszkos környezeti hatásoktól. Folyékony jellegének köszönhetően kitűnően eljut a kenőanyag a nehezen megközelíthető kenési helyekre is. Magas szigetelő-képesség jellemzi. Kiváló hatású a hagyományos kenőanyagokkal ellentétben.

FIGYELMEZTETÉS

Nyomás alatti tartály! Védje a napsütéstől, és ne tegye ki 50°C feletti hőmérsékletnek! Még használat után se nyissa fel, lyukassza ki vagy égesse el a flakont! Ne permetezze nyílt lángba vagy bármely izzó anyagra! Gyúlékony forrásoktól tartsa távol! Tilos a dohányzás! Gyermekektől tartsa távol! Csak jól szellőztetett helyen használható! Ne lélegezze be a gőzt!

Reviews

There are yet no reviews for this product.