PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

Americol

americol

BEMUTATKOZÁS

Az Americol B.V. céget 1879-ben alapították. Az évek során az Esso, Nedlloyd és Pennzoil multinacionális cégek leányvállalatából, és egyben kereskedelmi cégből gyártó céggé alakult át az Americol. 
1994 óta saját márkája gyártásába kezdett és prémium minőségű ipari tisztítószereket fejlesztett ki, melyet világszerte disztribútorokon keresztül értékesítenek.

KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

Az Americol technikai és kémiai szakemberei felelősek a folyamatosan konzisztens termékminőségért. Minden egyes gyártási folyamat után megvizsgálják a termék jellemzőit - még a betöltés és csomagolás előtt is -, hogy biztosítsák a kiváló minőséget. Új termékek kifejlesztését is felvállalja az Americol cég, amit modern laboratóriumában a változó környezeti és biztonsági szabályoknak megfelelően tesz meg. Az új termékeket a vásárlói igények és az új technikai fejlesztések szerint fejlesztik ki. A már létező termékek gyártási formuláit is rendszeresen újraértékelik és hozzáigazítják az új szabályokhoz és fejlesztésekhez.

MINŐSÉG

Az Americol B.V. az ISO 9001 szabványú engedéllyel rendelkezik. Mindemelett az Americol EPR software rendszert alkalmaz a beszerzésre, gyártásra, raktárkészletezésre, értékesítési és pénzügyi tevékenységek adminisztrálására, mely hatékonyan működik és ellenőrizhető. Következésképpen a jó minőségű termékek és szolgáltatások adják az Americol cég filozófiájának és folyamatainak alapját.

KÖRNYEZET ÉS BIZTONSÁG

Az Americol gyár minden érvényben lévő környezeti és biztonsági előírást követ. Ez azt jelenti, hogy a környezetre veszélyes termékeket a holland CPR szabályainak megfelelően tárolnak és kezelnek. Az Americol prémium minőséget és környezetbarát tisztítószereket képvisel. Tapasztalt kémiai és technikai szakembereinek fő célja, hogy olyan ipari tisztítószereket fejlesszenek ki, melyek minimálisan károsítják a környezetet, biológiailag lebomlásra koncentrálnak  és alacsony kémiai oxigént használnak fel. Környezeti és biztonsági óvintézkedés, valamint a termékösszetevőkről szóló információ a termék címkéjén és csomagolásán van feltűntetve.
Az Americol területi disztributori hálózaton keresztül értékesíti termékeit, vagyis a végső felhasználókat nem a központi holland gyár látja el közvetlenül, hanem az egyes országok direkt importőrei. Ez a megoldás jobb szolgáltatást és versenyképesebb képzést biztosít minden iparágban.

Magyarországon a PENZZ-IMPEX Kft. a felelős a teljes import folyamatokért, beleértve a tárolást, a reklámozást, az értékesítést és az Americol termékek kizárólagos forgalmazását. A vásárlókat mind gyártói, mind importőri oldalról maximálisan támogatjuk technikai információkkal. Az új alkalmazottak minden esetben egy intenzív tréning programon vesznek részt, hogy megfelelően tudják képviselni az Americol minőséget.

  a

TERMÉKCSALÁDOK: 

1. KÉZTISZTÍTÓK ÉS KÉZÁPOLÓ TERMÉKEK 

- Bőrvédelem 
- Bőrtisztítás 
- Bőrfertőtlenítés 
- Bőrápolás 

2. IPARI TISZTÍTÁS 

- Nagy nyomású vagy kézi tisztítás 
- Hab tisztítás  
- Alámerítős tisztítás 
- Forgó (Öblítő/mosó) tisztítás 
- Spray tisztítás 
- Gőzös tisztítás 
- Ultrasonic (merülő) tisztítás 


- Mezőgazdaság
- Autóipar 
- Építkezés 
- Üzemi karbantartás / Ipari tisztítás
- Élelmiszerfeldolgozás
- Petrokémia 
- Nyomdaipar 
- Ipari megmunkáló üzemek 
- Gyártó üzemek 
- Tavi és tengeri halászat, hajózás és partmenti tisztítás) 
- Szállítmányozás tisztítása (Autómosók, Teherautómosók, Légi közlekedési eszközök tisztítása)