PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

Brugarolas

 CÉGTÖRTÉNET ÉS FILOZÓFIA

Brugarolas, S.A. egy nagy múlttal és tapasztalattal rendelkező kémiai anyagokat gyártó cég, mely állandó fejlesztéseket visz véghez a kenőanyagok és termékek kutatási és gyártási folyamatának területén.
Vállalati filozófiájához hűen tapasztalatot és tudást felhalmozva a megfelelő szakemberek kiválasztása és a legjobb technológia megvásárlása által, a Brugarolas, S.A. folyamatosan az alapvető célja elérésén dolgozik, vagyis maximális minőséget ajánl. Az idő és az elszántság összekovácsolta a céget és lehetővé tette, hogy termékeivel teljesítse az iparág számos szegmensének szükségletét és a szigorúan versenyképes globális piaci követelményeket.
Úttörő cégként és kitartásának köszönhetően a Brugarolas, S.A., 100% spanyol tulajdonú cég tovább fenntarthatja iparágvezető pozícióját és látványos nemzetközi terjeszkedését.

MINŐSÉG, MINT MUNKAFILOZÓFIA

A Brugarolas, S.A. cég a legmodernebb technológiával van felszerelve, hogy megfelelő módon, a vevők legnagyobb megelégedettségére teljesítse a piac követelményeit. Ennek ellenére a legkitűnőbb kutatási és gyártási módszerek vagy a legkiemelkedőbb számítógép-rendszerek sem működnek hatékonyan a munkacsapat szorgalma nélkül, mely a cég igazi motorja.
A Brugarolas személyzete dinamikus és ambiciózus szakemberekből áll, akik pontosan tudják, hogy a szigorú és precíz teljesítmény az egyetlen módja, hogy teljesítsék az európai és a világ minőségi színvonal elvárásait.
A állandó fejlesztési folyamatokat kiegészíti a Teljes Minőségi Rendszer (TQM). A Brugarolas cég minden részlegében 1995 júliusától ISO 9002 minőségi szabvány van érvényben, mely garantálja a minőséget – a Brugarolas filozófia részeként.

     
TÖBB, MINT 118 ÉVES FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

Ezer peseta alaptőke, Miguel Brugarolas Bofill és Ramon Massó elszántsága és szorgalma, és egy Ronda de Sant Pere of Barcelona-beli iroda szolgált 1885-ben a Brugarolas út kiindulópontjaként. 
A kereskedelmi és gyártási tevékenységek gyors növekedése, a közkedvelt cég első gyárának L'Hospitalet de Llobregat-ben való megnyitását eredményezte 1915-ben. A gyárat 1928-ban a Campsa kisajátította a spanyol kőolaj szektor államosítása eredményeként, amely helyett egy teljesen új gyár létesült, hogy a monopólium által meg nem valósított tevékenységeket folytassa. 
A cég folyamatosan és látványosan fejlődött, mely jelenlegi nevét a Brugarolas, S.A.-t 1949-től használja. 1974-ben minden tevékenységet a Rubíban található modern gyárba telepített, ahol a Brugarolas Distribución, Brudisa céget 1985-ben hozták létre.
Négy generáció munkája után is, a Brugarolas, S.A. cég még erőteljesebb szorgalommal folytatja a felfelé ívelő trendet, mely a múlt században kezdődött el.

KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

Legkitűnőbb technológiával felszerelt laboratóriumaival a Brugarolas, S.A. cég az új termékek kutatása és fejlesztése területén is az élen jár.
A kreativitás, a használható technológiák mély ismerete, valamint a felszerelések fejlesztésének ellenőrzése a különböző iparágakban, mind olyan tulajdonságok, melyek lehetővé teszik, hogy a kitűnően képzett Brugarolas mérnök szaktekintélyek folyamatos innovációra legyenek képesek; amely során kifejlesztenek új nyersanyagokat és gyártási technológiákat, illetve új termékeket - a jövő trendjének és elvárásainak megfelelően.
A Brugarolas fejlesztés elsődleges célja, hogy új összetevőjű termékformulákat alkosson, melyek garantálják a magas szintű tulajdonságokat és maximális megbízhatóságot. Ez mindig folyamatos tudásfejlesztésen és szakképzésen alapul, melyek célja, hogy megoldást ajánljon a megbízhatóság, a higiénia és a környezet kihívásaira. 

GYÁRTÁS: MINŐSÉG, MÓDSZER ÉS ELLENŐRZÉS

A Brugarolas, S.A. cég másik alapvető feladata a gyártás. A gyártás szigorú eljárássá vált a gyártási módszerekben bevezetett mérő és értékelő új rendszereknek köszönhetően.
A Brugarolas mérnökei kötelesek a termékek paramétereit alaposan ismerni, hiszen a “kísérleti-üzemekben” folytatott tanulmányok által ők biztosítják a termékek egyező minőségét. (Állandó reakciókat, keveredést és kenhetőséget, stb.)
A Brugarolas, S.A. cégnél minden gyártási folyamat; a nyersanyag mind a gyártás közben, mind  késztermékként a végső csomagolásban szigorú minőségi ellenőrzésen megy át.
A Brugarolas terméket csak akkor tekintik megfelelőnek, ha az minden minőségi ellenőrzésen átment.

VÁSÁRLÓI SZOLGÁLTATÁS ÉS TECHNIKAI TANÁCSADÁS

A Brugarolas, S.A. cég elkötelezte magát, hogy vevőit a legnagyobb tudatossággal szolgálja ki, mindenkor a legmegfelelőbb terméket biztosítva. Ez magába foglalja nemcsak a termékeladás kérdését, hanem minden egyes felhasználási területre a legmegfelelőbb termék kiválasztását is. Mind a Brugarolas S.A., és a magyar disztribútor Penzz-Impex Kft. biztosítja az üzemek és egyéni felhasználók kenőanyag-felhasználásával kapcsolatos összes technikai segítséget, beleértve a mennyiségi és újra-kenési minőségek megállapítását; számítógépes programok ajánlását, amelyekkel a használatban lévő kenőanyagokat ellenőrzik; referenciák beazonosítását; a raktárkészlet ésszerűsítését és egyszerűsítését; használatban lévő Brugarolas termékek megfigyelését és analízisét; valamint “személyre-szabott” vevőnkénti kenőanyag-specifikációt, stb. A termékek eladásával a vevőkapcsolat új folyamata megkezdődik meg, ami további folyamatos együttműködéssel folytatódik.

KÖRNYEZETVÉDELEM

A Brugarolas, S.A. egyik legfontosabb követelménye a gyártási rendszer szabályzása során a környezeti káros hatás lecsökkentése. Ezt a követelményt tiszta, környezetre nem káros és nem szennyező gyártási folyamatok elérésével valósítják meg. Az új termékek tervezésénél a nyersanyag körültekintő megválasztása meghatározó jelentőségű, hiszen el kell kerülni a környezeti negatív hatásokat. A legfontosabb cél, hogy maximálisra lecsökkentsük a képződő gyártási veszélyes hulladékokat. A Brugarolas, S.A. hosszú élettartamra ajánlja a termékeit; és az elhasznált termékek eltávolítására és újrahasznosítására is ajánl gépeket és segédeszközöket.
Mindent egybevéve, több megoldást is kínál, hogy a vevőkkel együttműködve elkerüljön minden ökológiai károsodást.