PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

Petro-Canada


CÉGTÖRTÉNET

A Petro-Canadát a kanadai kormány alapította meg 1975-ben. E döntés értelmében a Petro-Canada arra is felhatalmazást kapott, hogy megkezdje kutatásfejlesztési tevékenységét, az energiakutatást és fejlesztést, valamint belépjen a nomítási és marketing üzletbe az Atlanti Richfield Canada (ARCO), Pacific Petroleums (Phillips), Petrofina, British Petroleum Canada (BP) és Gulf későbbi kanadai működésének megszerzésével.

2009-ben a Petro-Canada egyesült a Suncor Energy vállalattal, hogy létrehozza Kanada 2. legnagyobb vállalatát és Észak-Amerika 5. legnagyobb energiavállalatát 43.3 milliárd dollár egyesített piaci tőkésítésével.
A Suncor a legnagyobb olajhomok-előállító és az egyik legnagyobb független tulajdonú energiavállalat a világon.
A Suncor 7.5 milliárd hordó meglévő, bizonyított olajtartalékkal és további 19 milliárd hordó lehetséges forrással rendelkezik.


VEZETŐ INNOVÁCIÓ

A Petro-Canada Lubricants a szabadalmazott HT tisztítási eljárást használja, hogy a nyersolajból kristálytiszta alapolajakat készítsen, melyek a legtisztábbak között vannak a világon – 99.9% tisztaságúak.
Ez a szigorú hidrokrakkolási eljárás eltávolítja a teljesítményt gátló szennyeződéseket, melyek számos hagyományos termékben megtalálhatóak.
Az eredmény a több mint 350 kenőanyag, speciális fluid és zsír alkotta termékskála, mely kivételes teljesítményt nyújt Ügyfeleinknek.

Miért számít a tisztaság?
Egész egyszerűen, minél tisztább az alapolaj, annál jobb teljesítményt biztosít az adalékanyagok alkalmazása, azért, hogy a kenőanyag a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa Önnek.

Az autóipari flottáktól kezdve a bányászati és építőipari berendezéseken és a motorolajok át, az ipari kenőanyagokig, azok a kenőanyagok, amelyek a kezdettől fogva tisztán indulnak, tartósabbak és gazdaságosabb a használatuk. Határozottan eredményesebb a használatuk, mert meghosszabbítják az olajcsere intervallumokat, tovább biztosítanak védelmet, mely csökkenti az állásidőt és pénzt takarít meg. Jobb teljesítményt nyújtanak a nehéz terhelések és a széles körű hőmérsékleti körülmények között is.

Az élelmiszeriparban kötelező a tisztaság. A gyakorlatilag szagtalan, színtelen és íztelen PURITYTM FG élelmiszeripari minősítésű kenőanyagaink a világ egyik legtisztább alapolajából készülnek. Élelmiszer-biztonság szempontjából tökéletesek, és mindezen túl hatékonyabbak az üzemi magas hőmérsékleti és nyomási viszonyok között, amelyeket az ipar megkövetel.

Az általános gyártóiparhoz a tiszta alapolajokból készült kenőanyagok jobban és tovább biztosítanak védelmet az Ön által használt gépek számára. Az alapolajaink nem tartalmaznak szennyeződéseket, melyek idő előtti kopáshoz és korrózióhoz vezetnek, így az Ön berendezése keményebben dolgozhat és tovább növeli annak élettartamát.

Ilyen az innovatív DURON™ E – az első piaci áttörés az alacsony károsanyag kibocsátású dízelmotorokhoz.
 
Másik a PURITY™ FG with MICROL™ – az első és egyetlen mikrobaelleni védőanyag, mely jelenleg rendelkezik az U.S. Környezetvédelmi Ügynökség regisztrációjával az élelmiszer minősítésű kenőanyagokban történő felhasználásra, és kiemelkedő teljesítményét az elismert Nemzetközi Stevie Díjjal is jutalmazták.

VEZETŐ MAGABIZTOSSÁG

Kézzelfogható Megtakarítási Megoldások

A Petro-Canada több mint 350 innovatív kenőanyagot, speciális fluidot és zsírt állít elő, melyek többet nyújtanak korunk elvárásainál; nagyobb tisztaságot, megbízhatóságot, multifunkcionalitást és teljesítményt nyújtva segítenek Ügyfeleinknek fokozni a termelékenységüket és pénzt megtakarítani számukra.