PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

Adatvédelmi Tájékoztató

 Hatályos: 2018. május 25.

 


ADATVÉDELEM

Kiemelten fontos számunkra, hogy az Ön személyes adatai védelmet élvezzenek honlapunk látogatása során. Ezért az alábbiakban részletesen informáljuk Önt a személyes adatainak felhasználásáról. A hozzánk elektronikus csatornán eljuttatott személyes adatok, információk ugyanolyan védelmet kapnak, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésünkre. Kérem, tanulmányozza át adatvédelmi tájékoztatónkat, hogy bővebb felvilágosítást kapjon adatainak kezeléséről.

Személyes adatainak megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a szabályzatban meghatározott módon felhasználjuk azokat.

 

SZEMÉLYES ADATOK GYŰJTÉSE, FELHASZNÁLÁSA ÉS TOVÁBBÍTÁSA

Az információs önrendelkezési jogról és az információs szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében személyes adatok csak akkor kezelhetőek, ha Ön azokról minket önként tájékoztat - pl. információkéréshez vagy hírlevél küldéséhez szükséges regisztráció kapcsán -, és hozzájárul azok kezeléséhez. Ha Önt valamely általunk kínált szolgáltatás igénybevétele során a személyes adatai megadására kérjük, akkor teljességgel kizárt az Ön személyes adatainak a hozzáférési naplózásból származó adatokkal való összevezetése az IP-címen keresztül (mely egyébként is névtelen), személyes felhasználói profil létrehozása céljából. 

A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges, azonban egyes szolgáltatások igénybevételéhez bizonyos személyes adatokra szükség lehet. A weboldalunkra történő regisztrációhoz a rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok a következőek lehetnek:

-       név
-        - felhasználónév
-        - jelszó
-        - jelszó megerősítése
-        - e-mail cím
-        - e-mail cím megerősítése

Ezekben az esetekben az adatok felvétele előtt a Penzz-Impex Kft. tájékoztatja az érintetteket az adott konkrét adatkezelés szabályairól, illetve beszerzi a konkrét adatkezelésre vonatkozó előzetes hozzájárulásukat, mely bármikor visszavonható.

A fenti személyes információkat esetlegesen arra használjuk fel, hogy hatékonyabban biztosíthassuk az Ön számára az igényelt szolgáltatásokat és információkat: mielőbb válaszoljunk az Ön írásos vagy telefonos érdeklődésére; feldolgozzuk megrendeléseiket; az Ön igényének megfelelő termékeket vagy szolgáltatásokat hozzunk létre. 

A www.penzz-impex.hu weboldal használata során a rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és azokat nem adjuk ki további felek számára, kivéve a jogszabályok által előírt kötelező esetekben valamint abban az esetben, ha az cégünk alvállalkozója*, de ebben az esetben is az adatvédelmi eljárás figyelembevételével járunk el. (*Pl: Magyar Posta Logisztika). Weboldalunk böngészése folyamán megadott regisztrációs adatokat a www.penzz-impex.hu bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége kérhető az ügyfélszolgálati elérhetőségeink bármelyikén. 

Lehetséges, hogy tevékenységeink optimalizálása érdekében személyes adatait közvetlen üzletszerzés (direkt marketing) céljára szeretnénk felhasználni. Erre a célra az Ön személyes adatait csak az Ön tudtával használjuk fel, és ha szükséges, az Ön hozzájárulását kérjük, mielőtt közvetlen üzletszerzés céljára használnánk a meglévő személyes információkat.

 

NEM SZEMÉLYES ADATOK GYŰJTÉSE, FELHASZNÁLÁSA ÉS TOVÁBBÍTÁSA

Weboldalunk böngészése folyamán technikai információk kerülhetnek rögzítésre statisztikai célokból. Ezek a személyes adatokat nem tartalmazó információk a következők lehetnek: megtekintés dátuma és időtartama, számítógép internetprotokoll címe, a hozzáférés adatai, domain-név, a weboldal adatai ahonnan a lekérés történt, a felhasznált böngészőprogram nyelve és típusa, megtekintett oldalak adatai stb. Ezen adatokat a www.penzz-impex.hu kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. 


A Penzz-Impex Kft a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a Penzz-Impex Kft-vel fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó valamennyi információt üzleti titokként kezel.

 

A KÖZÖSSÉGI MODULOK BEÉPÍTÉSE

 

Honlapunkon a Facebook közösségi bővítménye fut, mely a Facebook alkalmazás gombra kattintással használható. A nevezett bővítmény az Amerikai Egyesült Államok-beli Facebook Inc. (1601S. California Ave., Palo Alto, CA 94304 USA) terméke. Ha ilyen közösségi modult tartalmazó honlapunkra látogat, nem teremt közvetlen kapcsolatot ezzel a céggel. Erre csak az Ön kifejezett jóváhagyása esetében kerülhet sor, amennyiben Ön ehhez hozzájárulását adja.

 

 

ADATBIZTONSÁG

 

Az általunk kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében cégünk műszaki, információtechnikai, biztonsági intézkedéseket vezetett be, mely intézkedéseket folyamatosan ellenőrzünk, és az új technológiák fejlődésével aktualizálunk.

 

 

TÁJÉKOZTATÁS

 

A Penzz-Impex Kft írásbeli kérelem esetén tájékoztatja ügyfeleit, partnereit személyes adatainak kezeléséről. 


Megadott személyes adatainak törlését a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen igényelheti.

 


A jelen adatvédelmi tájékoztatóban említésre nem került kérdésekben a polgári törvénykönyv következő rendelkezései az irányadóak:

  • a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény,
  • az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény,
  • információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. CXII. törvény
  • az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény,
  • az elektronikus információszabadságról szóló 2005. évi XC. törvény,
  • az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény,
  • a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvény
  • a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet