PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

VÁGÓ FLUIDOK A FÉMMEGMUNKÁLÁSHOZ

A BRUGAROLAS termékek és a fémmegmunkálás új Alacsony Környezeti Hatás generációját a legigényesebb piaci szükségletekhez tervezték, vezető formulák és adalékok felhasználásával, melyeket annak érdekében választottak ki, hogy teljesítsék a munkahely minden környezetvédelmi és egészségügyi előírását.

A BESCUT, SERCUT és PULOIL termékskálánk minden szükségletet lefed és széles alkalmazási területtel rendelkezik, csökkentve a szilárdságot és a vágási hőmérsékleteket. Megnövelik a vágóeszközök várható élettartamát, az alkatrészek kitűnő felületi megmunkálását biztosítva.

A SERCUT termékek nem párolognak el és nem képeznek ködöt a munkaterületen. Előnyük még a termék megóvása és a köd eltávolítása.

A BESCUT a tiszta vágóolajaink teljes termékskálája a speciális fémek minden gépi üzemeléséhez és köszörüléséhez, mindenféle géphez és alkalmazáshoz.

A PULOIL termékskála speciális termékeket foglal magába a köszörülési és csiszolási munkálathoz, melyek alacsony viszkozitású, tiszta vágóolajakat igényelnek.

Hígítatlan vágóolajaink

Műveleti termékek: BESCUT 10, BESCUT 23, BESCUT 14

Alacsony környezeti hatású termékek: BESCUT 148, BESCUT 149, BESCUT 154, BESCUT 156, BESCUT 161

Nagyteljesítményű alacsony környezeti hatású termékeink: SERCUT 360, SERCUT 361, SERCUT 362

MQL műveleti termékeink: BESCUT 173, BESCUT 177, BESCUT 188

Speciális termékek: BESCUT E, BESCUT ELECTRON, BESLUX INOX MATIC, EASY CUT, PULOIL, PULOIL AL, PULOIL 142, PULOIL 715, PULOIL 750


HÍGÍTATLAN VÁGÓOLAJOK MAGAS TECHNOLÓGIÁJA


Manufacturer:
Brugarolas
1 / 1

Hígítatlan vágóolaj

No image set Average customer rating:

Bescut Electron

A BESCUT ELECTRON dielektrikum fluid megfelelő elektromos csiszolási műveletet biztosít, megkönnyíti az elektromos kisütést és hűti mind a szerszámot, mind az alkatrészt. Alacsony viszkozitása tökéletesen eltávolítja a művelet során termelődő finom részecskéket.