PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

Besal 346

Email
No image set
A Besal 346 termék vízben oldódó fémmegmunkálási kenőanyag speciálisan alumínium és fémek megmunkálására és vágásra. A termék összetétele biztosítja a legjobb minőségű megmunkálási felületek létrejöttét. Speciálisan a kemény megmunkálási körülményekhez, kemény alumíniumokhoz és acélokhoz alkalmazható.
Rating: Not Rated Yet
Gyártó: Brugarolas
Description

Tulajdonságok

Tejszerű, fehér emulziót képez, ami jó hűtő hatást biztosít a vágási felületen. Jó korróziógátló képességgel rendelkezik a megmunkált felületen és a gép mozgó-csúszó felületén is.

Jó a kopásálló képessége, így meghosszabbítja a forgácsoló szerszámok élettartamát, mivel a Besal 346 tartalmaz kopásálló adalékokat.

Bakteriosztatikus tulajdonságának köszönhetően a Besal 346 emulzió működés közben nem erjed, elkerülve ezzel a lehetséges problémákat és jelentősen megnövelve ezzel a műhely higiéniáját. Ez által a használati ideje (élettartama) hosszabb, mint a hagyományos termékeké.

A Besal 346 nitrit-, fenol-, kloridmentes termék, mely kiválóan megvédi a gépet és a megmunkált felületet.

Használati útmutató

Ahhoz, hogy megfelelő emulziót kapjon, tanácsos a Besal 346 terméket iható vízbe tenni, mely keménysége 15 és 50HF között van és a klorid tartalma nem haladhatja meg a 450 ppm-et. Ahhoz, hogy jó terméket kapjon, először a terméket kell a vízhez hozzáadni majd megkeverni. Soha ne öntsön vizet a Besal 346 termékhez.

A keverési arány legyen 4 és 6% között, a működéstől és a vízkeménységtől függően, és ezért ajánlott a technikai részleg utasítását követni.

Figyelmeztetés

Ha bármikor Besal 346 terméket egy olyan gépben használja, ahol előtte más terméket alkalmaztak, akkor tisztítsa és fertőtlenítse a gépet előtte. A tisztítási folyamatot mindig el kell végezni, hogyha az emulzió erjedési problémákat mutat. Tisztításra és fertőtlenítésre ajánlott speciálisan a DESENGRAS HDK (vizes) termékünk.

Ez a tisztító folyadék végighaladva a gépen, csöveken, tartályokon... stb. tökéletes tisztító-fertőtlenítő hatást biztosít. Ezután a DESENGRAS HDK vizes oldatot távolítsa el a gépből és töltse fel Besal 346 hígított emulzióval.

Javaslat

Kerülje az automata adagolóban a rézcsöveket vagy alkatrészeket az emulziót, a PVC anyag a kívánatosabb.

Fizikai-kémiai jellemzők

 

BESAL

346

Koncentrátum megjelenése

Tiszta folyadék

Természete

Emulgeálható ásványi olaj

Emulzió megjelenése 5% desztillált vízzel

Opálos

Papír korrózió 5% desztillált vízzel

Nincs

Adalékanyagok

Kopásálló és EP

Alumínium korrózió 5%, 24 óra/40°C

Nulla

Nitrit, fenol és klór tartalom

Mentes

Refraktív index

1.23

 

Reviews

There are yet no reviews for this product.