PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

Beslux Fluor TF

Email
No image set
AZ IGAZI SZÁRAZ FILMRÉTEGŰ TEFLON SPRAY
Kifejezetten alacsony molekuláris súlyú TEFLON-nal fejlesztették ki, ami biztosítja a legjobb kenőanyag-teljesítményt.
Mind a fém, mind a polimerikus felületeken magas affinitású vékony filmréteget biztosít. Ha egyszer megszáradt a filmréteg, véd a mechanikai behatások, oxidáció, a legfőbb kémiai hatóanyagok ellen, és használható 300°C üzemi hőmérsékletig.
Rating: Not Rated Yet
Gyártó: Brugarolas
Description

ALKALMAZÁSA

  • Kiváló száraz filmrétegű kenőanyag. Nem színeződik/foltosodik. Kiválóan alkalmas a precíziós szerszámok és más működő gépegységek, berendezések csúszó részeinél, mechanizmusok elemeinél történő használatra.
  • High technology anti-stick kenőanyag. A filmréteg egyszeri alkalmazásával, annak megszáradása után még a gyantából eredő ragadás is elkerülhető.
  • Kiváló minden típusú műanyag, gumi és más gumiszerű anyag kenésének biztosítására. Esetleges beragadás esetén feloldja a szennyeződéseket, és folyamatos kenést biztosít. Nem válik alkotóelemeire.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Használat előtt jól fel kell rázni. A szórófejes flakont tartsa függőlegesen és permetezze kb. 30 cm-es távolságból. Hagyja megszáradni a filmréteget.

FIGYELMEZTETÉS

R13: Nagyon gyúlékony cseppfolyós gáz. Ne permetezze nyílt lángba vagy bármely hőt sugárzó forrásba! Gyúlékony forrásoktól tartsa távol! Tilos a dohányzás! Gyermekektől tartsa távol! A palackban túlnyomás uralkodik! Ne helyezze a flakont napos helyre, vagy 50°C feletti hőmérsékletre! Tűzbe dobni még üres állapotban is tilos! NEM TARTALMAZ C.F.C-t.

Reviews

There are yet no reviews for this product.