PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

Beslux Moly Spray

Email
No image set
Molibdén-biszulfid kenőanyag, mely száraz filmréteget képez, és alkalmas a 450°C hőmérsékleten történő alkalmazás esetén is. A BESLUX MOLY SPRAY egy hosszú-élettartamú kenő filmréteget alakít ki a felületen, amely teljesen homogén, tapadásbiztos és véd a magas nyomás, ill. a hőmérsékletváltozás hatásaitól, ezáltal biztosítja a felületek akadálymentes csúszását, valamint csökkenti a felületek érintkezésének lehetőségét.
Rating: Not Rated Yet
Gyártó: Brugarolas
Description

A BESLUX MOLY SPRAY az ipar legkülönbözőbb területein használható (tengelyek, csavarok, csúszó felületek, forgó alkatrészek, csúszócsapágyak), továbbá nehezen megközelíthető szerkezetek kenésére használják.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A BESLUX MOLY SPRAY használata előtt meg kell tisztítani a fémfelületet. A kenési felülettől kb. 25-30 cm távolságról permetezze. Használat után a flakont lefelé kell fordítani, amíg a tiszta gáz távozik belőle, és így megakadályozható a szívócső beszáradása.

FIGYELEM!

R13: Nagyon gyúlékony cseppfolyós gáz. Ne permetezze nyílt lángba vagy bármely hőt sugárzó forrásba! Gyúlékony forrásoktól tartsa távol! Tilos a dohányzás! Gyermekektől tartsa távol! A palackban túlnyomás uralkodik! Ne helyezze a flakont napos helyre, vagy 50°C feletti hőmérsékletre! Tűzbe dobni még üres állapotban is tilos! NEM TARTALMAZ C.F.C-t.

Reviews

There are yet no reviews for this product.