PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

SPECIÁLIS KENŐANYAGOK SZÉLTURBINÁKHOZ

A megújuló energia, különösen a szélenergia olyan kenőanyag termékeket igényel, melyeket kifejezetten ezen tevékenységhez fejlesztettek ki, és azok, melyeket itt bemutatunk, teljesítik a legkomolyabb minőségi specifikációkat.

A BRUGAROLAS, S.A. a legfejlettebb előírásokkal rendelkező kenőanyag termékeket fejleszti, kutatja és gyártja, hogy a leghatékonyabb és biztonságosabb mértékeket garantálja. Ehhez a BRUGAROLAS, S.A. egy laboratóriumot biztosít ügyfeleinek a kutatás+fejlesztés+innovációhoz, és a magasan képzett leginkább professzionális csapatot, akik tanulmányozzák és megtervezik az ideális formulát, hogy eleget tegyenek minden alaposságnak a kemény munkakörülmények között.

Ebben a termék- és alkalmazás-bemutatóban csak néhány termék részlete található azok közül, melyeket a Brugarolas, S.A. ehhez a szektorhoz regisztrált és kifejlesztett.

A Brugarolas, S.A. különféle kenőanyag termékeket kutat, fejleszt és gyárt minden típusú iparághoz szerte a világon. Ezeket a termékeket a legkomolyabb előírásoknak megfelelően gyártják, amint azt a cég minőségbiztosítási rendszere is mutatja: IQNET ISO 9001, ISO 9001 és ISO-TS 16949.

Olaj kenőanyagiank: BESLUX GEAR XP-320, BESLUX GEARSYNT XP-320, BESLUX SINCART 320 W ROJO, BESLUX DIVOL HV, ARPOLUBE 5606, BESLUX HIDRO PLUS-15 XLDS, FLUID DRIVE HM.

Zsír kenőanyagaink: G.A. AUREA-1, G. BESLUX LIPLEX H-1/2 S, G. BESLUX LIPLEX M-1/2 S, G. BESLUX PLEX L-2 EP, G. BESLUX KOMPLEX DPH LT-2, BESLUX ENGRANAJES SPRAY, BESLUX GRASA SPRAY AD, G. BESLUX CROWN EH-2 WHITE, G. BELUX KOMPLEX H-300, G. BELSUX PLEX M-2/BM.

Manufacturer:
Brugarolas
1 / 1

Brugarolas Szélturbina kenőanyagok

No image set Average customer rating:

G.Beslux Liplex M-1/2 S

A G. BESLUX LIPLEX M-1-2/S egy nagyteljesítményű zsír, mely a nagyon kemény üzemi körülmények közötti széleskörű hőmérsékleti tartományhoz (-40 / +180°C) alkalmas. Kifejezetten olyan szintetikus alapolajból készül, mely nagyfokú kémiai és termikus ellenállással,...