PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

ZSÍROK AZ ACÉLIPARHOZ

Az acéliparban használatos zsírjaink: G.BESLUX CAPLEX EH, G.BESLUX KOMPLEX, G.BESLUX PLEX, G.BESLUX SULPLEX M, G.BESLUX SULPLEX H.

ZSÍROK AZ ACÉLIPARHOZ

Olyan zsírok, melyeket kifejezetten az extrém körülmények közötti üzemeléshez terveztek, mint magas hőmérsékletek, nehéz terhelések és vizes tevékenységek, továbbá külső részecskékkel történő szennyeződés. Hengerművek kenése, folyamatos öntés, forgácsolás stb.

G. Beslux Caplex EH

G. Beslux Komplex

G. Beslux Plex

G. Beslux Sulplex M

G. Beslux Sulplex H

Manufacturer:
Brugarolas
1 / 5

Zsírok az acéliparhoz

No image set Average customer rating:

G.Beslux Plex 380

A G. Beslux Plex 380 terméket kifejezetten úgy állították elő, hogy szembenézzen minden kenési problémával -55°C és +150°C hőmérsékleti tartományon belül történő alkalmazása esetén. A termék alkalmas a megfelelő kenésre anélkül, hogy veszítene kenőképességéből,...

No image set Average customer rating:

G.Beslux Plex 778A

A G. Beslux Plex 778A terméket kifejezetten úgy állították elő, hogy szembenézzen minden kenési problémával -55°C és +150°C hőmérsékleti tartományon belül történő alkalmazása esetén. A termék alkalmas a megfelelő kenésre anélkül, hogy veszítene kenőképességéből,...

No image set Average customer rating:

G.Beslux Plex 778A/BM

A G. Beslux Plex 778A/BM terméket kifejezetten úgy állították elő, hogy szembenézzen minden kenési problémával -55 és +150°C hőmérsékleti tartományon belül történő alkalmazása esetén. A termék alkalmas a megfelelő kenésre anélkül, hogy veszítene kenőképességéből,...

No image set Average customer rating:

G.Beslux Plex L-2/S

A G. BESLUX PLEX L-2/S egy kifejezetten az alacsony hőmérsékletű, nagy sebességű és váltakozó terheléssel üzemelő gépezetek számára előállított kenőanyag, mely szerkezeteknél szükséges a minimális súrlódás az indítás és működés közben.

No image set Average customer rating:

G.Beslux Plex RT-2

A G. BESLUX PLEX RT-2 egy félszintetikus zsír, mely megfelelő tapadást és kopásálló tulajdonságokat biztosít a nagy sebességű szerkezetek kenése során. Elektromos motorok kenésére állították elő.