PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

1 / 20
Oldal 1 / 18

high-pressure-detergent-20l-uj Average customer rating:

High Pressure Detergent

Erős habzó tisztító a magas nyomású tisztító berendezésben történő alkalmazáshoz Kifejezetten alkalmas a professzionális magas nyomású berendezésben történő felhasználásra. Könnyen emulgeál minden típusú szennyeződéssel, így biztosítva a tisztítást. Egyedi...

alu-clean-400ml Average customer rating:

Alu-Clean

Polírozó emulzió Igazán alkalmas az alumínium és rozsdamentes acél felületről a lerakódás és korrózió eltávolítására, valamint a galvanizált kerékdobok, ajtók, aknák, csapok és tartályok kezelésére.

floorwax-rtu-5l-uj Average customer rating:

Floor Wax

Azonnal használható padlóápoló viasz Akril viaszos emulzió, mely hosszan tartó védelmet nyújt. Kiváló csillogást biztosít a kezelt padlón. Ideálisan alkalmas vízálló és lúgálló padlón, mint pl. a linóleum, PVC és vinil.

pine-disinfectant-solution-5l-uj Average customer rating:

Pine Disinfectant Solution

Gyorsan ható illatközömbösítő és tisztító Nagy koncentrátumú folyadék a hatékony tisztításhoz és szagok semlegesítéséhez. Megtisztítja és fertőtleníti a felületeket, berendezéseket és eszközöket. Különösen alkalmas penészfoltok eltávolítására.

hand-care-lotion---new Average customer rating:

Hand Care Lotion

Regeneráló és hidratáló lotion A Hand Care Lotion hidratálja a bőrt és megvédi az extrém időjárási és környezeti hatások által okozott károsodástól. Gyakori használata révén serkenti a bőr megújulását. Gyorsan beszívódik a bőrbe. Illat- és szilikontartalmú...

hotwax-20l-uj Average customer rating:

Hotwax

Prémium minőségű, gyors száradást, ragyogást és védelmet biztosító magas koncentrációjú viasz Hosszan tartó védelmet biztosít. Kitűnő víz- és kosz (közlekedési filmréteg) taszító jellemzők. Szilikonmentes. A kezelt felület tökéletes csillogását eredményezi.

degreaser-special-pro-20l-uj Average customer rating:

Degreaser Special Pro

Környezetbarát, víz alapú oldószer és tisztító Sokkal hatékonyabb és biztonságosabb a hagyományos zsírtalanító és oldószeres vegyszerektől. Egyedi formulája felületaktív anyag alapú, mentes az illékony szerves anyagoktól (VOC), elkülönülő hatóanyagok és olyan...

antol-65dw-60l-uj Average customer rating:

Antol 65/DW

Nem emulgeáló aromás zsírtalanító Kifejezetten alkalmas a gépjárművek viasztalanítására (paraffinmentesítésére). Nem hagy lerakódást a kezelt felületen.

oil-spill-remover-sb-20l-uj Average customer rating:

Oil Spill Remover

Oldószer alapú olajsemlegesítő termék Kifejezetten alkalmas a szétterjedt, kifolyt olaj felszívására a tengeren, parton és kikötőben. Alkalmazható akár a hajón, akár azon kívül. Alacsony aromás szénhidrogének és hatékony emulgeálószerek elegye alkotja.

amefix-heavy-duty-10l Average customer rating:

Amefix Heavy Duty

Igen hatékony és gyorsan ható ipari savas tisztítószer Különösen megfelelő mész, oxidáció, cement és rozsda eltávolítására alumínium felületekről, járművekről, csövekből és csempékről. Nem megfelelő mésztartalmú kőzetek (márvány) és anódosan oxidált felületek...

wheel-clean-extra-10l-uj Average customer rating:

Wheel Clean Extra

Gyorsan ható lúgos keréktisztító Nagyon szennyezett kerekek biztonságos és hatékony tisztítására. Az egyedi termékformula könnyedén eltávolítja még a legmakacsabb szennyeződést is, ezért kiválóan alkalmas ipari használatra. Színtelen és szagtalan, nyom nélkül tisztít.

hand-cleaner-white-3l Average customer rating:

Hand Cleaner White

Oldószermentes kéztisztító ipari szennyeződés eltávolítására Gyorsan emulgeál minden típusú szennyeződéssel a hatékony tisztítás érdekében. Tisztítja és hidratálja a bőrt és megelőzi az irritációt. Használatával a bőr sima és rugalmas. Kellemes friss illattal.

multirein-10l-uj Average customer rating:

Multirein

Univerzális lágy tisztító Gazdaságos tisztító hatóanyag. Kifejezetten alkalmas a törékeny műanyag (PE/PP/PVC & Plexi üveg) felületekről történő lágy szennyeződés eltávolítására.

alkaline-liquid-10l-uj Average customer rating:

Alkaline Liquid

Extrém erős habzó tisztító A1 igazolással rendelkezik (1795093) az élelmiszer-feldolgozó területen minden felület tisztításához. A HACCP szabályzat keretein belül alkalmazva nagyon hatásos. Alkalmas növényi és állati olaj maradvány eltávolítására teheráru tartályból....

floor-wax-stripper-5l-uj Average customer rating:

Floor Wax Stripper

Az egyedi kialakítás és a polimer rétegek biztosítják a régi viaszrétegek könnyű eltávolítását Biztonságosan használható víz- és lúgálló padlókon, például linóleumon és PVC-n. Megfelelő ipari épületek, iskolák, üzlethelyiségek és sportcsarnokok padlójához.

air-cooler-cleaner-hd-20l1 Average customer rating:

Air Cooler Cleaner HD

Magas koncentrációjú mikroemulziós tisztító Alacsony aromás szénhidrogénekből és prémium minőségű felületaktív anyagokból áll. Egyedi formulája kiváló feloldó teljesítményt és optimális felületi tisztítást biztosít. Könnyedén eltávolítja az olyan erős...

hand-cleaner-yellow-4.5 Average customer rating:

Hand Cleaner Yellow

Hathatós citrusos kéztisztító gél a heavy duty ipari szennyeződés eltávolítására Nagy hatékonyságú kéztisztító bőrbarát dörzsölő és természetes összetevőkkel. Ideálisan alkalmas az olyan szennyeződések eltávolítására, mint kenőanyagok, zsírok, festék, lakk,...

ship-clean-power-xtra-10l-uj Average customer rating:

Ship Clean Power Xtra

Extrém erős habzó tisztító A1 igazolással rendelkezik (1795093), így igazán alkalmas a HACCP szabályzathoz. Egyedi összetétele a legmakacsabb szennyeződés könnyű és biztonságos eltávolítását biztosítja. Színtelen és szagtalan, nyom nélkül tisztít.

micro-2000-shampoo-20l-uj Average customer rating:

Micro 2000 Shampoo

Mikro-emulziós tisztító Enyhén illatosított vegyi anyagokból és prémium minőségű felületaktív anyagokból. Egyedi formulája kiváló feloldó teljesítményt és optimális felületi tisztítást biztosít.

antol-citrus-10l-uj Average customer rating:

Antol Citrus

Hatékony citrusos tisztítószer Gyorsan ható tisztító és zsírtalanító friss citrus illattal. Ideálisan alkalmas a ragasztók és tömítések eltávolítására. Nagyfokú feloldó teljesítmény. Alkalmas gitt eltávolítására.

Oldal 1 / 18