PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

181 / 200

supercut Average customer rating:

SUPERCUT

A SUPERCUT vágóolajok a nagyon erős, vastartalmú ötvözetek változatos megmunkálásának kenőanyagai, melyek nem keverednek a vízzel. Elsődlegesen csökkenti a folyamat során a súrlódást, valamint elvezeti a keletkező hőt a vágóeszköz és a munkadarab érintkező felületéről.

purity-fg-seamer-e-fluid-2 Average customer rating:

PURITY FG Seamer-E Fluid

A PURITY FG SEAMER-E Fluid az élelmiszeripari konzervek előállításának kenőanyaga, melyet a peremező egységek kenéséhez fejlesztettek ki. Az ásványi olaj alapú fluid víz jelenlétében is gondoskodik a megfelelő viszkozitásról.

luminoltr Average customer rating:

LUMINOL TR

A LUMINOL elektromos szigetelő fluidok áttörést jelentenek technológiájukban. Ellentétben a naftén ásványi olajakkal, ultra-tiszta szigorúan hidrokezelt izoparaffin alapolajból készülnek, így problémamentes teljesítményt biztosítanak, kiváló hőközlő jellemzőkkel és...

precision-synthetic-moly Average customer rating:

PRECISION Synthetic Moly

A PRECISION Synthetic Moly kenőzsírt egy extra összetevője teszi különösen alkalmassá a közúti és közúton kívüli berendezéseknél történő felhasználásra, melyeknél nagy a vibráció, illetve extrém az üzemi hőmérsékleti tartomány.

compro-xl-r Average customer rating:

COMPRO XL-R

A COMPRO XL-R kompresszor kenőanyag a kenés hatékonyságával meghosszabbítja az alkatrészek élettartamát, különösen a magas páratartalmú körülmények közötti időszakos üzemeltetésnél.

traxonesynthetic80w140 Average customer rating:

TRAXON E Synthetic 80W-140

A TRAXON E Synthetic 80W-140 szintetikus kenőolaj heavy duty, extrém nyomási sebességváltó kenőanyag, mely nagyfokú filmerősséget és jobb üzemi teljesítményt kínál.

atf+4 Average customer rating:

ATF+4

Az ATF+4 a Chrysler csoportba tartozó automata sebességváltók kenőolaja. Tökéletesített kopásvédelmet, hideg időjárási teljesítményt és meghosszabbított üzemelést nyújt, továbbá gondoskodik a kiegyensúlyozott viszkozitásról.

petro-canada-black-red-drum Average customer rating:

RALUBE

A RALUBE 940 CF vasúti motorolajat a jelenlegi és legutolsó GE és EMD modellekben alacsony és ultra-alacsony kéntartalmú dízel üzemanyaggal történő alkalmazáshoz állították elő. A RALUBE 40 CFS kiemelkedő a lerakódás-szabályozás terén.

harnexdrum2 Average customer rating:

HARNEX 320

A HARNEX 320 olaj olyan komoly kihívásokkal szembesül a szélturbina üzemelése során, mint magas nyomaték, hőmérsékleti kilengések, korrózió, elindulás-leállás. Az olaj magas viszkozitási indexe és csekély összehúzódási együtthatójának kombinációja révén csökken az...

vultrex-tool-joint-compound Average customer rating:

VULTREX Tool Joint Compound

A VULTREX Tool Joint Compound rudazat-kapcsoló kenőanyag, mely védi a forgó támasztott kapcsolatokat és csősorokat a sérülés ellen. Megfelelő továbbá a legtöbb fúrórudazat alkalmazás menetes csatlakozóinak kenésére. Kiváló tapadást biztosít, véd a rozsda és korrózió...

petro-canada-silver-red-drum-(medium) Average customer rating:

CALFLO Synthetic

A CALFLO Synthetic az extrém hideg klímák hőközlő kenőanyaga, mely gondoskodik a jó szivattyúzhatóságról. Természetes kenési jellemzői csökkentik a karbantartási költségeket a keringető szivattyú és más mozgó alkatrészek üzemélettartamának meghosszabbításával.

purity-fg-ep-gear-fluid-220-with-microl Average customer rating:

PURITY FG EP Gear Fluid + MICROL

A PURITY FG EP Gear Fluid with MICROL fejlett élelmiszeripari minősítésű kenőanyag speciális hatóanyaggal, mely védi a kenőanyagot a mikroorganizmusok által okozott elhasználódás ellen. Alkalmazható zárt hajtóművek, csapágyak és láncok kenésére az élelmiszer-feldolgozás...

duratacchainoil Average customer rating:

DURATAC Chain Oil

A DURATAC gazdaságos, jól tapadó, "egyszeri végigkenésre" alkalmas láncolaj, kiváló fémnedvesítő, továbbá kopás-, rozsda- és korrózióvédő jellemzőkkel rendelkezik, így növeli az alkatrészek élettartamát.

peerless-og Average customer rating:

PEERLESS OG (0, 1, 2, 2 Red, PLUS)

A PEERLESS OG a legmodernebb formulájú kenőanyag, mely kitűnő rozsda és korrózió elleni védelmet és kiváló tapadást biztosít. Beépülő antioxidáns összetétellel rendelkezik a hosszú üzemélettartam érdekében, kiválóan teljesít széles körű hőmérsékleti tartományban.

precision-xl-ep00 Average customer rating:

PRECISION XL EP00

A Precision XL EP00 kenőanyag az ipari és autóipari berendezések széles körű hőmérsékleti tartományban történő üzemeléseinek kenésére szolgál. Különféle körülmények között is gondosko-dik a biztonságos kenésről, kiváló korrózió és rozsda elleni védelmet nyújt.

sentron-mid-ash-40 Average customer rating:

SENTRON Mid Ash 40

A SENTRON Mid Ash 40 egy közepes hamutartalmú SAE 40 olaj, mely a 4-ütemű gázmotorokhoz javasolt.

duron-uhp-0w-30-4l-jug Average customer rating:

DURON UHP 0W-30

A DURON UHP 0W-30 termék extrém hideg üzemi körülmények közötti felhasználásra került kifejlesztésre, ahol az elsődleges szempont a könnyű indítások által a kopás csökkentése.

products-hydrex-extreme Average customer rating:

HYDREX Extreme

A Petro-Canada HYDREX TM EXTREME terméke egy prémium minőségű, nagyteljesítményű hidraulikus folyadék, melyet az extrém széleskörű hőmérsékleti védelemre fejlesztettek ki a magas és szigorúan alacsony hőmérsékletekre.

produro-fd-1-synth Average customer rating:

PRODURO FD-1 Synthetic

A PRODURO FD-1 Synthetic egy prémium Caterpillar FD-1 típusú kenőanyag, mely biztosítja a sebességváltó és csapágy tökéle-tesített élettartamát a véglehajtásokban és tengelyekben.

purity-fg2-extreme-grease Average customer rating:

PURITY FG2 Extreme Grease

A PURITY FG2 Extreme Grease kitűnő védelmet nyújtó fehér színű zsír, mely megelőzi a berágódást, horzsolást és hasadást, továbbá gondoskodik a konzisztenciáról élelmi savak jelenlétében is.