PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

201 / 220

products-hydrex-xv Average customer rating:

HYDREX XV All Season

A Petro-Canada HYDREX XV hidraulikus folyadéka fejlett, hosszú élettartamú, kopásálló,melyet a minden évszakban üzemelő heavy duty hidraulikus rendszerek részére terveztek.

purity-fg-spray Average customer rating:

PURITY FG Spray

A PURITY FG Spray ellenáll az oxidációs meghibásodásnak, hosszú távú rozsda, korrózió és kopás elleni védelmet nyújt, továbbá erősen tapad minden felülethez. Eléggé edzett ahhoz, hogy jól kezelje a nedves élelmiszer-feldolgozási környezetet.

turboflo-r&o-220 Average customer rating:

TURBOFLO R&O/Premium R&O 77

A TURBOFLO R&O olajak magas minőségű kenőanyagok a széles körű ipari berendezésekben történő felhasználáshoz. A Petro-Canada ultra tiszta HT szigorúan hidrokrakkolt alapolajok és különlegesen válogatott adalékok keveréke, mely kitűnő vízelválást kínál.

precision-pail-(17-kg)85 Average customer rating:

PRECISION Synthetic EMB

A PRECISION Synthetic zsírok szintetikus kenőanyagokból és teljesítménynövelő adalékanyagokból állnak. A PRECISION Synthetic EMB terméket a hosszú üzemélettartam és kiváló magas és alacsony hőmérsékleti tulajdonság biztosítására tervezték.

alucut Average customer rating:

ALUCUT

Az ALUCUT vágóolaj a fém megmunkálásának kenőanyaga, mely nem keverednek a vízzel. Elsődlegesen csökkenti a folyamat során a súrlódást, valamint elvezeti a keletkező hőt a vágóeszköz és a munkadarab érintkező felületéről.

duratranxl-pailbleeden Average customer rating:

DURATRAN XL Synthetic Blend

A DURATRAN XL Synthetic Blend alkalmas a meghosszabbított szezonális alkalmazásra. Extra kopásvédelmet nyújt víz jelenlétében is, a belső alkatrészek is kevésbé kopnak, így megnöveli az üzemélettartamot.

petroglidexp Average customer rating:

PETROGLIDE XP 90

A PETROGLIDE XP 90 környezetbarát, prémium minőségű termék a modern fűrészipari tevékenységekhez. Védelmet nyújt a kopás és hőképződés ellen, továbbá maximalizálja a hatékonyságot.

produro-fd-1-synth Average customer rating:

PRODURO FD-1 Synthetic

A PRODURO FD-1 Synthetic egy prémium Caterpillar FD-1 típusú kenőanyag, mely biztosítja a sebességváltó és csapágy tökéle-tesített élettartamát a véglehajtásokban és tengelyekben.

precision-xl-ep1 Average customer rating:

PRECISION XL (EP1 & EP2)

A PRECISION XL zsírok rendkívüli teljesítményei alacsonyabb üzemelési költségeket eredményeznek az újrazsírozás gyakoriságának csökkentésével, a berendezés hosszabb védelmét biztosítják és csökkentik az ügyfél karbantartási költségeit.

compro-xl-s Average customer rating:

COMPRO XL-S

A COMPRO XL-S kompresszor kenőanyag tisztán tartja a kompresszor alkatrészeit, egyedi antioxidáns technológiája maximalizálja a kenőanyag meghibásodásából eredő problémákkal szembeni hatásos védekező-képességet. Élettartama legalább négyszerese a hagyományos ásványi olaj...

traxon-xl-synthetic-blend-80w-140-(small) Average customer rating:

TRAXON XL Synthetic Blend 80W-140

A TRAXON XL Synthetic Blend 80W-140 extrém magas hőmérsékleti sebességváltó kenőanyag kitűnő nyírásstabilitást és kopási jellemzőket nyújt. Egész éves felhasználásra javasolt, kiváltképp a hideg időjárási körülmények esetén.

purity-fg-trolley-fluid-pail Average customer rating:

PURITY FG Trolley Fluid

A PURITY FG Trolley Fluid az élelmiszer-feldolgozó üzemek szállítószalag-rendszerének kenőanyaga, csepegtetéses vagy porlasztásos könnyű láncolajként is alkalmazható. Tökéletesebb védelme révén meghosszabbítja a konvejor élettartamát, csökken a karbantartási költség és...

rotary-cooker-fluid Average customer rating:

Rotary Cooker Fluid

A Petro-Canada Rotary Cooker Fluid termékének egyedi kombinációja 99.9% tisztaságú, termikusan stabil alapfolyadékok és különlegesen válogatott antioxidánsok kombinációja, mely erősen ellenáll az olajból eredő meghibásodásnak, még a forró, nyirkos üzemi körülmények esetén...

vultrex-drill-rod-heavy Average customer rating:

VULTREX Drill Rod Heavy

A VULTREX Drill Rod Heavy kenőzsír kiváló magas hőmérsékleti stabilitással, tapadó és kohéziós jellemzőkkel és víztaszító tulajdonsággal rendelkezik, így biztosít védelmet a fúrószár részére és meghosszabbítja annak élettartamát.

calflo-htf Average customer rating:

CALFLO HTF

A CALFLO HTF magas termikus hatékonyságú kenőanyag, mely jobban ellenáll az oxidációs meghibásodásokkal szemben, mint versenytársai. Csökken az elkormozódás, a karbonátdús lerakódás, így az üzemeltetési költség is.

dexronvi Average customer rating:

DEXRON-VI

A DEXRON-VI egy kivételes tulajdonságokkal rendelkező automata sebességváltó olaj kiemelkedő lerakódás elleni jellemzőkkel bír és kiegyensúlyozottabb váltási teljesítményt biztosít. A Hydra-matic automata sebességváltós General Motors járművekhez is megfelel.

purity-fg-00-(2) Average customer rating:

PURITY FG00 Grease

A PURITY FG00 egy fejlett élelmiszeripari kenőanyag, mely kiválóan ellenáll a kenési meghibásodásokkal szemben. Gondoskodik a konzisztenciáról élelmi savak jelenlétében is. Védi a fogaskerekeket, csapágyakat és berendezéseket a kopás és korrózió ellen.

snowmobilemotoroil Average customer rating:

Petro-Canada Snowmobile Motor Oil

A Snowmobile a motoros szánok alacsony hamutartalmú, 2-ütemű motorolaja kiválóan szabályozza a motor dugulását és kitűnő védelmet biztosít.

vultrexmpgep2 Average customer rating:

VULTREX MPG (EP1&EP2)

A VULTREX MPG EP1&EP2 ajánlott a nehéz terhelésű vagy súrlódás elleni csapágyak kenéséhez, ahogyan a csúszó felületek lassan vagy mérsékelt sebességgel elmozdulnak. Gondoskodik a szivattyúzhatóságról és alkalmas a központosított zsírzó rendszerekhez.

precision-synthetic-ep00 Average customer rating:

PRECISION Synthetic EP00

A PRECISION Synthetic zsírok szintetikus kenőanyagokból és teljesítménynövelő adalékanyagokból állnak. A PRECISION Synthetic EP00 egy fél-folyékony zsír, elsősorban a teherautók/trélerek kerékcsapágyainak kenésére fejlesztették ki. Szintén javasolt a nyitott...