PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

221 / 240

environmv46320 Average customer rating:

ENVIRON MV

Az ENVIRON MV hidraulikus kenőanyagok prémium többfokozatú, kopásálló hidraulikus kenőanyagokat kifejezetten a széleskörű hőmérsékleten üzemelő mobil és mozdulatlan heavy duty hidraulikus rendszerekben történő egész éves alkalmazásra fejlesztették ki.

purity-fg2-with-microl-max-grease Average customer rating:

PURITY FG2 + MICROL MAX Grease

A PURITY FG2 with MICROL MAX Grease egy fejlett zsír kenőanyag, amelyet kifejezetten a kivételes teljesítményért és az élelmiszerkészítő alkalmazások folyamán megkövetelt élelmiszeri minősítésű tisztaság érdekében állítottak elő. Gondoskodik a konzisztenciáról élelmi...

petro-canada-black-red-drum1 Average customer rating:

Cleaning Fluid

A Cleaning Fluidot a nagyon szennyezett zárt hőközlő rendszerek tisztításához fejlesztették ki. A tiszta rendszer tovább üzemel, így csökken a költséges állásidő, mivel a rendszer indítási ideje sokkal rövidebb, ellentétben a víz alapú vegyi tisztítószerek használata...

vultrex-ogl-synthetic-all-season Average customer rating:

VULTREX OGL Synthetic All Season 680

A VULTREX OGL technológia meghosszabbítja az elektromos és hidraulikus munkagépek alkatrészeinek élettartamát, biztosítja a csökkentett üzemeltetési költségeket és a megtakarítást. A VULTREX OGL Synthetic All Season 680 alkalmas számos klímán egész éves felhasználásra.

duron-shp-10w-30-4l-jug Average customer rating:

DURON SHP 10W-30 (régi nevén DURON-E 10W-30)

A DURON SHP 10W-30 fejlett koromellenőrzési képességeket nyújt. Jó hidegindítási teljesítményt mutat, minimalizálja a motorkopását és az olajfogyasztást.

aludraw-850 Average customer rating:

ALUDRAW 850

Az ALUDRAW 850 fémmegmunkáló olaj élettartama normál feltöltésnél 2-3 év, az olaj évenkénti ellenőrzése határozza meg az olajcserét. Mivel az olajnak kb. 50%-át kell cserélni, a kevesebb utántöltésnek köszönhetően csökken az üzemeltetési költség.

produro-30-pail-e Average customer rating:

PRODURO TO-4+ 10W, 30, 50 and 60 grades

A PRODURO TO-4+ 10W, 30, 50 és 60 fokozatok kivételes formulával rendelkeznek, mely felülmúlja a hagyományos TO-4 kenőanyagok teljesítményét. Az élvonalbeli formula jelentősen fokozza a kopásálló jellemzőket.

turbofloep Average customer rating:

TURBOFLO EP

A TURBOFLO EP cink- és hamumentes kopás elleni adalékanyag-rendszere nagyszerű védelmet képez. Alkalmazása révén csökken a karbantartási költség és problémamentes az üzemelés.

precision-xl-ep000-pail Average customer rating:

PRECISION XL EP000

A PRECISION XL EP000 kenőanyagot kifejezetten a konstrukcióból adódóan rosszul záródó, lyukas (esetenként folyamatosan csepegő vagy folyó) sebességváltókhoz történő használatra fejlesztettek ki.

sentron-590 Average customer rating:

SENTRON 590

A SENTRON 590 magas szintű teljesítményt biztosít azon gázmotorokban, melyeknél az alacsony hamutartalmú olaj preferált. A Petro-Canada motor-optimalizációs előírásait követve akár 200%*-al meghosszabbítja az igénybevételi intervallumokat.

hydrexaw46 Average customer rating:

HYDREX AW

A HYDREX AW prémium teljesítményű, hosszú élettartamú kopásvédő hidraulika fluid, mely kiváló működési és karbantartási előnyöket biztosít a megnövelt csereperiódusokhoz.Háromszoros élettartamot, és kétszeres kopásvédelmet nyújt a hagyományos hidraulika olajokhoz...

purity-fg-silicone-spray Average customer rating:

PURITY FG Silicone Spray

A PURITY FG Silicone Spray egy szilikonbázisú kenőanyag az élelmiszeripari felhasználáshoz, mely számos fém és nem fém alkalmazás permetezhető kenőanyaga.

accuflotk220 Average customer rating:

ACCUFLO TK 220

Az ACCUFLO TK olajak az egyenletes, megszakítás nélküli üzemeléshez szükséges kenőanyagok. Egyaránt megfelelnek az egyenes és forgó mozgást végző alkalmazásokhoz, csökkentik a hűtőanyag általi kimosódást, így csökken az üzemeltetési költség. EP adalékai javítják a...

precision-general-purpose-ep2 Average customer rating:

PRECISION General Purpose

A PRECISION General Purpose zsírok univerzális, magas minőségű, költséghatékony, vízálló kenőanyagok a széleskörű hőmérsékleti tartományokban történő felhasználásra.

reflo-xl-synthetic-blend Average customer rating:

REFLO XL Synthetic Blend

A Petro-Canada REFLO XL Synthetic Blend ammónia hűtőkompresszor fluid az ipari hűtőrendszerekben használatos kenőanyag. Ez a kenőanyag azért került kifejlesztésre, hogy felülmúlja a paraffin és naphthenic hűtő-kompresszor olajakat azon célból, hogy meghosszabbítsa a berendezések...

petro-therm-(medium) Average customer rating:

PETRO-THERM

A PETRO-THERM és PETRO-THERM PPD általános felhasználású hőközlő kenőanyag,mely hosszú üzemélettartamot és kiemelkedő hőmérsékleti hatékonyságot biztosít a különféle ipari alkalmazásoknál, miközben ellenáll az oxidációs és termikus bomlásnak.

atfd3m Average customer rating:

ATF D3M

Az ATF D3M gyártási kombinációja ugyanazt a teljesítményű automata váltófolyadékot biztosítja, amely a gyártósorról legördülő autókban is jelen van. Hosszabb üzemélettartama révén növekszik a hatékonysága, csökken a karbantartás és elkerülhető a költséges javítás.

enduratexep Average customer rating:

ENDURATEX EP

Az ENDURATEX EP sokoldalú, magas minőségű hajtóműolajak, melyek a belső ipari hajtóművek minden típusában alkalmazhatók, ahol extrém nyomású váltóolaj az előírás. Minden típusú heavy duty vagy lökésszerű terheléses üzemmódban működő csapágyak alkalmazásának minden...

thermex-pail Average customer rating:

THERMEX

A THERMEX magas hőmérsékleti kenőzsír kitűnő kenési tulajdonságokkal rendelkezik. Alkalmas zománcozott sütők lánctovábbítású szállítószalagjai, az üveggyártás súrlódásmentes csapágyai és a magas hőmérsékletű ventillátor csapágyainak kenésére. Kifejezetten...

traxon-syn.-pail-eng Average customer rating:

TRAXON Synthetic 75W-90

A TRAXON Synthetic 75W-90 egész évre szóló teljesítményt és kenést biztosít, minimalizálja az üledékképződést, csökkenti a karbantartási költségeket és állásidőt.