PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

261 / 280

ngs-synthetic-blend Average customer rating:

NGS Synthetic Blend

Az NGS Synthetic Blend kenőanyagok üzemi hőmérsékleten magasabb viszkozitása nagyobb térfogati hatékonyságot nyújt a csavarkompresszorokban. Erősebb kenő filmréteget biztosít a széles körű hőmérsékleti alkalmazásoknál.

supremesynthetic5w20 Average customer rating:

SUPREME Synthetic

A SUPREME Synthetic termékek csúcsminőségű szintetikus motorolajok a legkorszerűbb személygépjárművek számára, benzin, dízel, propán és CNG meghajtású gázos motorral egyaránt. A SUPREME Synthetic motorolajok felülmúlják a legújabb API SN benzin üzemű motorolaj és az ILSAC...

sentron-vtp4 Average customer rating:

SENTRON VTP 0W-30

A SENTRON VTP 0W-30 egy alacsony hamutartalmú szintetikus keverékű természetes gázmotorolaj, kifejezetten a minden évszakos felhasználásra. A -48°C-os folyáspontjával gondoskodik a kivételes teljesítményről az extrém téli körülmények között is.

produrofd160 Average customer rating:

PRODURO FD-1 60

A PRODURO FD-1 60 tökéletesebb rozsdásodás és korrózió, valamint habosodás elleni védelemmel rendelkezik és jobb teljesítményt nyújt alacsony és magas hőmérsékleti tartományokban.

turboflo Average customer rating:

TURBOFLO

A TURBOFLO fluidok jelentősen felülmúlják a turbina alkalmazások előírásait. Gondoskodnak továbbá a csapágyak meghosszabbított, korróziómentes kenéséről a 260°C (500°F) feletti hőmérsékleten.

precision-pail-(17-kg)8 Average customer rating:

PRECISION XL Rail Curve

A PRECISION XL Rail Curve grafitot tartalmaz, a vasúti szerelvények tengelyeinek, kerekeinek és az ott alkalmazott kenési helyek kenőzsírral történő használatához javasolt, ahol kiváló kopásvédelem az előírás.

sentron-ld-synthetic-blend Average customer rating:

SENTRON LD Synthetic Blend

A SENTRON LD Synthetic Blend alacsony hamutartalmú gázmotorolaj kifejezetten a hidegebb környezetben történő alkalmazáshoz javasolt, ahol az indítási hőmérséklet -20°C körüli.

duron-shp-15w-40-4l-jug Average customer rating:

DURON SHP 15W-40 (régi nevén DURON-E XL Synthetic Blend 15W-40)

A DURON SHP 15W-40 szintetikus alapolajak és nagyteljesítményű adalékok keveréke, emeli a mércét a kivételes koromszabályozással, hidegindítási teljesítménnyel és az olaj-utántöltés szükségességének minimalizálásával.

purity-fg-aw-68 Average customer rating:

PURITY FG AW Hydraulic Fluid

A Petro-Canada PURITY* FG AW hidraulika folyadékai fejlett élelmiszeri minősítésű kenőanyagok, melyeket a hosszantartó védelem biztosítására fejlesztettek ki úgy, hogy jobbak legyenek, mint a vezető speciális élelmiszeri minősítésű kenőanyagok. A PURITY FG AW hidraulika...

purity-fg-penetrating-oil-spray Average customer rating:

PURITY FG Penetrating Oil Spray

A PURITY FG Penetrating Oil Spray egy univerzális penetráló olaj az élelmiszeripari mechanikai berendezések szétszerelésének elősegítésére. Az alkalmazást követően könnyen eltávolítható.

accufloss68 Average customer rating:

ACCUFLO SS 68

Az ACCUFLO SS nyomdaipari és szerszámgép-kenőanyagot kifejezetten a Goss International és MAN Roland nyomdagépekhez fejlesztették ki. Tapadó jellemzői biztosítják a megfelelő kenést, meghosszabbítja a berendezés élettartamát, diszpergáló adalékai révén a lerakódás és apró...

precision-general-purpose-moly-ep2 Average customer rating:

PRECISION General Purpose Moly EP2

A PRECISION General Purpose Moly EP2 javasolt ipari gépek vagy közúton kívüli berendezések heavy duty alkalmazásánál, melyeknél előfordul a lökésszerű terhelés.

reflo-synthetic-68a Average customer rating:

REFLO Synthetic 68A

A Petro-Canada REFLO Synthetic 68A egy teljesen szintetikus polialfa-olefin/alkil-benzol alapú ammónia hűtőkompresszor kenőanyag, amelyet az ipari hűtőrendszerekben használnak. A Reflo Synthetic 68A terméket úgy fejlesztették ki, hogy felülmúlja az oldódó finomított paraffin és...

hydrexmv36 Average customer rating:

HYDREX MV

A Petro-Canada HYDREX TM MV hidraulikus folyadékai fejlett formulájú, hosszú élettartamú,kopásálló folyadékait a nagyteljesítményű hidraulikus rendszerek részére tervezték,melyek széleskörű hőmérsékleti skálán üzemelnek.A termék kiváló üzemi és karbantartási...

5l-supreme-syn-c3-5w30 Average customer rating:

SUPREME C3 Synthetic 5W-30

A SUPREME C3 Synthetic 5W-30 egy nagyteljesítményű személygépkocsi motorolaj, amely a szintetikus alapolajok és a fejlett kémiai adalékanyagok gondosan kiegyensúlyozott kombinációjával védi a benzin katalizátorokat és a dízel részecskeszűrőket. Ez a fejlett motorolaj azért lett...

duratransynpailbleedeng Average customer rating:

DURATRAN Synthetic

A DURATRAN Synthetic egy teljesen szintetikus kenőanyag felülmúlja a berendezések gyártóinak helyszíni teljesítmény-előírásait. Kiemelkedő kopásvédelemmel rendelkezik, hőközlő közegként problémamentes üzemelést biztosít.

synduroshb Average customer rating:

SYNDURO SHB Synthetic Lubricant

A SYNDURO SHB kiemelkedő alacsony hőmérsékleti hígfolyósságot biztosít az indításnál és kültéri téli üzemelés során. Felhasználható a széleskörű környezeti körülmények közötti számos eltérő alkalmazáshoz, így egységesíti a szükséges kenőanyag-választékot.

precision-xl-emb Average customer rating:

PRECISION XL EMB

A PRECISION XL EMB terméket kifejezetten az elektromos motorok kenésére fejlesztették ki, amelyeknél nem megengedett az EP-adalék, köszönhetően azok szigetelésen kifejtett káros hatásainak.

transicut Average customer rating:

TRANSICUT

A TRANSICUT nem szennyező, átlátszó vágóolajok elsődlegesen az alacsony széntartalmú acélok és nem vastartalmú fémek megmunkálásának kenőanyagai, mint réz, alumínium és magnézium. Csökkenti a folyamat során a súrlódást, valamint elvezeti a keletkező hőt a vágóeszköz...

petroglidemc Average customer rating:

PETROGLIDE MC 32

A PETROGLIDE MC 32 környezetbarát, prémium minőségű termék, optimális tapadásmentességet és csökkentett súrlódást biztosít a modern fűrészipari tevékenységek során. Védelmet nyújt a kopás és hőképződés ellen, továbbá maximalizálja a hatékonyságot.