PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

281 / 300

petro-canada-silver-red-drum-(medium)3 Average customer rating:

CON-REL-EZE

A CON-REL-EZE egy kiváló, nem koszoló felületet biztosít a beton formaleválasztásához. Nem mérgező formulája biztonsággal alkalmazható a környezet- és egészségvédelem szempontjából.

vultrex-gear-shield-nc Average customer rating:

VULTREX Gear Shield NC

A VULTREX Gear Shield P és NC hajtóművédő termékeket a kézi vagy központosított kenést alkalmazó rendszerek nyitott hajtóműveihez fejlesztették ki. Javasolt használatuk minden típusú maró hajtóműbe, beleértve a forgó marást, lécmarást és süllyesztőmarást, valamint az...

petro-canada-black-red-drum2 Average customer rating:

COMPRESSOR OIL RP 460

A COMPRESSOR OIL RP termékek különlegesen válogatott alapolajokból és fejlett, bárium-mentes, nem zsíros adalékanyagokból készülnek. Ellenállnak a hígításnak és a sűrített könnyű szénhidrogénekkel történő kimosásnak.

sentron-vtp4 Average customer rating:

SENTRON VTP 0W-30

A SENTRON VTP 0W-30 egy alacsony hamutartalmú szintetikus keverékű természetes gázmotorolaj, kifejezetten a minden évszakos felhasználásra. A -48°C-os folyáspontjával gondoskodik a kivételes teljesítményről az extrém téli körülmények között is.

products-hydrex-extreme Average customer rating:

HYDREX Extreme

A Petro-Canada HYDREX TM EXTREME terméke egy prémium minőségű, nagyteljesítményű hidraulikus folyadék, melyet az extrém széleskörű hőmérsékleti védelemre fejlesztettek ki a magas és szigorúan alacsony hőmérsékletekre.

purity-fg2-extreme-grease Average customer rating:

PURITY FG2 Extreme Grease

A PURITY FG2 Extreme Grease kitűnő védelmet nyújtó fehér színű zsír, mely megelőzi a berágódást, horzsolást és hasadást, továbbá gondoskodik a konzisztenciáról élelmi savak jelenlétében is.

hydrexdt Average customer rating:

HYDREX DT 46

A Petro-Canada HYDREX DT kenőanyagai kopásálló, tisztító/eloszlató hidraulikus folyadékai ugyanazt a kopásálló és antioxidáns vegyszert tartalmazzák, mint a Hydrex AW termékeink. Azonban tisztító/eloszlató adalékanyagot is tartalmaznak a rendszer tisztán tartására.

peerless-xcg-flex Average customer rating:

PEERLESS XCG FLEX

A PEERLESS XCG-Flex egy rendkívüli mechanikai stabilitású és az olaj-elválasztódásnak ellenálló zsír. Megelőzi az oxidációs ill. korróziós marást és véd a potenciálisan nagy sebességű, egymásba illeszkedő kapcsolódások és vibráció alatti kopás ellen.

duron-uhp-10w-40 Average customer rating:

DURON UHP 10W-40 (régi nevén DURON XL SYNTHETIC BLEND 10W40)

A DURON UHP 10W40 magas minőségű motorolaj, mely kimagasló motorvédelmet biztosít személy- és kishaszongépjárművek normál ill. turbófeltöltésű benzines, dízel- és gázüzemű motorjainak még extrém hideg körülmények között is.

5l-supreme-syn-c3-5w30 Average customer rating:

SUPREME C3 Synthetic 5W-30

A SUPREME C3 Synthetic 5W-30 egy nagyteljesítményű személygépkocsi motorolaj, amely a szintetikus alapolajok és a fejlett kémiai adalékanyagok gondosan kiegyensúlyozott kombinációjával védi a benzin katalizátorokat és a dízel részecskeszűrőket. Ez a fejlett motorolaj azért lett...

cutsol Average customer rating:

CUTSOL

A CUTSOL vágóolajok nagyfokú kenőképességgel, kiemelkedő rozsda és korrózió elleni védelemmel rendelkezik. Mikrobaellenes hatóanyagot tartalmaz és kiváló emulgeáló jellemzőkkel bír.

produro-syn.-pail-eng Average customer rating:

PRODURO TO-4+ Synthetic All Season

A PRODURO TO-4+ Synthetic All Season terméket a téli-nyári maximálisan rugalmas teljesítmény és alacsonyabb üzemelési költségek érdekében állították elő.

luminoltri-new Average customer rating:

LUMINOL TRI

A LUMINOL elektromos szigetelő fluidok áttörést jelentenek technológiájukban. Ellentétben a naftén ásványi olajakkal, ultra-tiszta szigorúan hidrokezelt izoparaffin alapolajból készülnek, így problémamentes teljesítményt biztosítanak, kiváló hőközlő jellemzőkkel és...

precision-xl-3-moly-ep2 Average customer rating:

PRECISION XL 3 Moly

A PRECISION XL 3 Moly zsírok a Petro-Canada HT alapolajaiból és más válogatott olajokból, vízálló tapadó polimerekből, extrém nyomási adalékanyagokból és oxidáció, valamint korróziógátló összetevőkből állnak, hozzáadott molibdén-diszulfiddal a vibráció és...

compro-synthetic-(medium) Average customer rating:

COMPRO Synthetic

A COMPRO Synthetic kompresszor kenőanyag akár 4-szer tovább tart, mint a hagyományos ásványi olaj alapú fluidok: akár 1 év vagy 8 000 óra folyamatos üzemelést nyújt. Nem képez lakk- vagy szénlerakódást, gondoskodik a problémamentes működésről.

traxon-e-synthetic-75w-90-20liter Average customer rating:

TRAXON E Synthetic 75W-90

A TRAXON E Synthetic 75W-90 szintetikus kenőolaj heavy duty, extrém nyomási sebességváltó kenőanyag, mely nagyfokú filmerősséget és jobb üzemi teljesítményt kínál.

purity-fg-wo-15 Average customer rating:

PURITY FG WO White Mineral Oil

A PURITY FG WO gyógyszerészeti fehér olaj E vitamin hozzáadásával készül, mely stabilizátorként hat a meghosszabbított üzemélettartam során. Ez az olaj ideálisan alkalmas az élelmiszerrel közvetlenül vagy véletlenszerűen történő érintkezéshez az előállítás,...

enduratex_synth_ep_pail_e7 Average customer rating:

ENDURATEX Synthetic EP

Az ENDURATEX Synthetic EP magas viszkozitási indexe révén megtartja viszkozitását a magas üzemi hőmérsékleteken, így a hagyományos hajtómű olajaktól eltérően gyakran alacsonyabb ISO fokozat használható.

vultrex-api-modified-thread-compound Average customer rating:

VULTREX API Modified Thread Compound

A VULTREX API Modified Thread Compound módosított menetzsír, mely védi a csavarmeneteket a burkolaton, hüvelykapcsolatokon és csősoron a fúrófolyadék behatolása ellen. Kiváló menetvédelmet nyújt az összeállítás és szétszerelés közben, kitűnően tapad nedves/olajos acélon.

calflo-lt Average customer rating:

CALFLO LT

A CALFLO LT terméket úgy fejlesztették ki, hogy ellenálljon a levegő és víz által okozott meghibásodásnak, így az olaj hosszabb élettartama révén csökken az üzemeltetési költség.