PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

301 / 320

calflo-lt Average customer rating:

CALFLO LT

A CALFLO LT terméket úgy fejlesztették ki, hogy ellenálljon a levegő és víz által okozott meghibásodásnak, így az olaj hosszabb élettartama révén csökken az üzemeltetési költség.

duradrivemvsyntheticatf Average customer rating:

DuraDrive MV Synthetic ATF

A DuraDrive MV Synthetic ATF gondoskodik a kiemelkedő kopásvédelemről és viszkometriáról, kiegyensúlyozott váltást biztosít, továbbá kivételes kenőanyag-élettartamot kínál.

dieseltonic-40 Average customer rating:

DIESELTONIC 40

A DIESELTONIC motorolajat speciálisan a 2-ütemű Detroit Diesel motorokhoz tervezték, beleértve a 149-es szériát.

precision-synthetic Average customer rating:

PRECISION Synthetic

A PRECISION Synthetic kenőanyagot a sarkvidéki környezet berendezéseinek kenésére fejlesztették ki. Kiemelkedő hideg időjárási védelmet nyújt, kompromisszum nélkül a magas hőmérsékleti teljesítményt tekintve.

petro-canada-silver-red-drum-(medium)6 Average customer rating:

TURBONYCOIL 600

A TURBONYCOIL 600 gázturbina kenőanyag nem toxikus, kiválóan ellenáll a habosodásnak és kitűnő kenetteljességgel bír. Alkalmazása biztonságos, kevésbé illékony, mint a hagyományos versenytárs termékek.

sentron-vtp Average customer rating:

SENTRON VTP 10W-40

A SENTRON VTP 10W-40 kifejezetten az egész évben üzemeltetett gázmotor kivételes tisztaságának olaja, kitűnő hidegindítási jellemzőkkel. Tökéletesen illeszkedik a Cummins CES 20074-2012 specifikációhoz.

traxon-80w90-pail-e Average customer rating:

TRAXON™ 80W-90

A TRAXON 80W-90 kitűnő kopásvédelmet biztosít hosszú távon és megnöveli a sebességváltó egységek élettartamát, a fenntartási költségeket és az állásidő lecsökkentésével.

purity-fg-synthetic-ep-220 Average customer rating:

PURITY FG Synthetic EP Gear Fluid

A PURITY FG Synthetic EP Gear Fluid gondosan válogatott adalékokkal megerősítve készül, a nehezebb terhelésnek vagy magas ill. alacsony hőmérsékleti extrémitásnak kitett alkalmazásokhoz. Sárga fémekhez is alkalmas.

duratacnondrip Average customer rating:

DURATAC Non-Drip Oil

A DURATAC Non-Drip Oil magas minőségű, általános felhasználású kenőanyag, mely vékony filmréteget képez a kezelt felületen és nem cseppen el. Kiváló kopásálló jellemzőkkel rendelkezik, továbbá rozsda és oxidáció elleni védelmet nyújt.

petro-canada-black-red-drum17 Average customer rating:

Flushing Fluid

A Flushing Fluidot a szennyezett olajkeringető-rendszerek öblítéséhez fejlesztették ki, többek között a hőközlő rendszerekhez is. Habár a keményre égett és letapadt szénlerakódást nem távolítja el, hatékony az összegyűlt, visszamaradt anyagok eltávolításánál, mint a...

vultrex-egf-1000 Average customer rating:

VULTREX EGF-1000

A VULTREX EGF-1000 szintetikus kenőanyagokat tartalmaz, kifejezetten a munkagépek nagy terhelésű zárt hajtóműveihez. Kivételes film-erősséget és kiváló kopásvédelmet nyújt. Az olyan hajtóművekhez tervezték, amelyeknél a gyártó 1000 cSt viszkozitást ír elő, vagy ahol...

spx-5000 Average customer rating:

SPX 5000

Az SPX kompresszor olajak szintetikus kenőanyagok a magas hőmérsékletű és nagy nyomású gázkompresszorokban nyújtott fejlett védelemhez. Alacsony hamutartalma, magas viszkozitási indexe, kiváló kenőképessége és nyírásstabilitása további előny a szabványos ásványi olajakkal...

environ_aw_68 Average customer rating:

ENVIRON AW

A Petro-Canada ENVIRON AW hidraulikus folyadékai nem mérgező, önmagukban biológiailag lebomló és újrahasznosítható kenőanyagok, így részben alkalmasak a környezetbarát érzékeny területeken igényelt hidraulikus alkalmazásokhoz. Az ENVIRON AW hidraulikus kenőanyagok erőteljes...

purity-fg2-clear-grease Average customer rating:

PURITY FG2 Clear Grease

A PURITY FG2 Clear Grease egy fejlett élelmiszeripari kenőanyag, mely kiválóan ellenáll a kenési meghibásodásokkal szemben. Gondoskodik a konzisztenciáról élelmi savak jelenlétében is. Kifejezetten az italkészítésnél a palackba töltő berendezések kenésére állították elő.

turbofloxl Average customer rating:

TURBOFLO XL

A TURBOFLO XL jelentősen felülmúlja számos gőz- és gázturbina kenőanyag specifikációinak igényeit. Gondoskodik továbbá a csapágyak meghosszabbított, korróziómentes kenéséről a 260°C (500°F) feletti külső hőmérsékleten.

peerless-svg-102 Average customer rating:

PEERLESS SVG 102

A PEERLESS SVG 102 kiváló korrózió elleni teljesítményt biztosít a szelepeken, és az olaj- és gázipari gázáramlásban jelenlévő hidrogén-szulfid káros hatásai ellen.

duron-uhp-e6-10w-40-20l-euro-jug Average customer rating:

DURON UHP E6 10W-40 (régi nevén DURON UHP 10W-40)

A DURON UHP E6 10W-40 termék egy kiváló minőségű, nagyteljesítményű dízel motorolaj, mely kifejezetten az ACEA E6 követelményeihez igazodik, és még a legnehezebb körülmények között is megfelelő védelmet biztosít a motorok számára.

duron-hp-15w-40-4l-jug Average customer rating:

DURON HP 15W40 (régi nevén DURON-E 15W-40)

A DURON HP 15W-40 jó hidegindítási teljesítményt mutat, kiváló kopásvédelem a motorban és csökkenti az olajfogyasztást, mely alacsony üzemeltetési költségeket eredményez.

cutsol-hd Average customer rating:

CUTSOL HD

A CUTSOL vágóolajok nagyfokú kenőképességgel, kiemelkedő rozsda és korrózió elleni védelemmel rendelkezik. Mikrobaellenes hatóanyagot tartalmaz és kiváló emulgeáló jellemzőkkel bír.

produro-xl-pail-e Average customer rating:

PRODURO TO-4+ XL Synthetic Blend LoTemp

A PRODURO TO-4+ XL Synthetic Blend LoTemp alacsony hőmérsékleti termék folyási jellemzői hatékony kenést biztosítanak. Az élvonalbeli formula jelentősen fokozza a kopásálló jellemzőket.