PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

321 / 340

environ_aw_68 Average customer rating:

ENVIRON AW

A Petro-Canada ENVIRON AW hidraulikus folyadékai nem mérgező, önmagukban biológiailag lebomló és újrahasznosítható kenőanyagok, így részben alkalmasak a környezetbarát érzékeny területeken igényelt hidraulikus alkalmazásokhoz. Az ENVIRON AW hidraulikus kenőanyagok erőteljes...

purity-fg2-clear-grease Average customer rating:

PURITY FG2 Clear Grease

A PURITY FG2 Clear Grease egy fejlett élelmiszeripari kenőanyag, mely kiválóan ellenáll a kenési meghibásodásokkal szemben. Gondoskodik a konzisztenciáról élelmi savak jelenlétében is. Kifejezetten az italkészítésnél a palackba töltő berendezések kenésére állították elő.

petro-canada-black-red-drum17 Average customer rating:

Flushing Fluid

A Flushing Fluidot a szennyezett olajkeringető-rendszerek öblítéséhez fejlesztették ki, többek között a hőközlő rendszerekhez is. Habár a keményre égett és letapadt szénlerakódást nem távolítja el, hatékony az összegyűlt, visszamaradt anyagok eltávolításánál, mint a...

vultrex-egf-1000 Average customer rating:

VULTREX EGF-1000

A VULTREX EGF-1000 szintetikus kenőanyagokat tartalmaz, kifejezetten a munkagépek nagy terhelésű zárt hajtóműveihez. Kivételes film-erősséget és kiváló kopásvédelmet nyújt. Az olyan hajtóművekhez tervezték, amelyeknél a gyártó 1000 cSt viszkozitást ír elő, vagy ahol...

peerless-svg-102 Average customer rating:

PEERLESS SVG 102

A PEERLESS SVG 102 kiváló korrózió elleni teljesítményt biztosít a szelepeken, és az olaj- és gázipari gázáramlásban jelenlévő hidrogén-szulfid káros hatásai ellen.

duron-uhp-e6-10w-40-20l-euro-jug Average customer rating:

DURON UHP E6 10W-40 (régi nevén DURON UHP 10W-40)

A DURON UHP E6 10W-40 termék egy kiváló minőségű, nagyteljesítményű dízel motorolaj, mely kifejezetten az ACEA E6 követelményeihez igazodik, és még a legnehezebb körülmények között is megfelelő védelmet biztosít a motorok számára.

duron-hp-15w-40-4l-jug Average customer rating:

DURON HP 15W40 (régi nevén DURON-E 15W-40)

A DURON HP 15W-40 jó hidegindítási teljesítményt mutat, kiváló kopásvédelem a motorban és csökkenti az olajfogyasztást, mely alacsony üzemeltetési költségeket eredményez.

cutsol-hd Average customer rating:

CUTSOL HD

A CUTSOL vágóolajok nagyfokú kenőképességgel, kiemelkedő rozsda és korrózió elleni védelemmel rendelkezik. Mikrobaellenes hatóanyagot tartalmaz és kiváló emulgeáló jellemzőkkel bír.

produro-xl-pail-e Average customer rating:

PRODURO TO-4+ XL Synthetic Blend LoTemp

A PRODURO TO-4+ XL Synthetic Blend LoTemp alacsony hőmérsékleti termék folyási jellemzői hatékony kenést biztosítanak. Az élvonalbeli formula jelentősen fokozza a kopásálló jellemzőket.

turbofloxl Average customer rating:

TURBOFLO XL

A TURBOFLO XL jelentősen felülmúlja számos gőz- és gázturbina kenőanyag specifikációinak igényeit. Gondoskodik továbbá a csapágyak meghosszabbított, korróziómentes kenéséről a 260°C (500°F) feletti külső hőmérsékleten.

reflo-68a Average customer rating:

REFLO 68A

A Petro-Canada REFLO 68A ammónia hűtőkompresszor fluid az ipari hűtőrendszerekben használatos kenőanyag. Ez a kenőanyag azért került kifejlesztésre, hogy felülmúlja a paraffin és nafténes hűtőkompresszor olajakat azon célból, hogy meghosszabbítsa a berendezések élettartamát...

petro-canada-pail2 Average customer rating:

TRAXON E Synthetic CD-50

A TRAXON E Synthetic CD-50 kivételes teljesítményű sebességváltó kenőolaj meghosszabbított igénybevételi alkalmazáshoz. Üzemanyag-gazdaságos működést és csökkentett karbantartási költségeket biztosít.

purity-fg2-with-microl-max-spray Average customer rating:

PURITY FG2 + MICROL MAX Spray

A PURITY FG2 with MICROL MAX Spray egy fejlett zsír kenőanyag permetezhető formában, melyet az élelmiszer-feldolgozási műveletek igen igényes körülményeihez fejlesztettek ki.

accuflotk68 Average customer rating:

ACCUFLO TK 68

Az ACCUFLO TK olajak az egyenletes, megszakítás nélküli üzemeléshez szükséges kenőanyagok. Egyaránt megfelelnek az egyenes és forgó mozgást végző alkalmazásokhoz, csökkentik a hűtőanyag általi kimosódást, így csökken az üzemeltetési költség. EP adalékai javítják a...

precision-pail-(17-kg)84 Average customer rating:

PRECISION XL 5 Moly

A PRECISION XL 5 Moly zsírok hozzáadott molibdén-diszulfiddal készülnek. Felhasználásuk javasolt különféle berendezések, mint pl. ipari gyártelepek heavy duty, lökésszerű terheléses berendezése vagy a közúti használattól eltérő nehéz működési feltételek között...

vultrex-gear-dressing-ep Average customer rating:

VULTREX Gear Dressing EP

Az extrém nyomási adalékanyagok a VULTREX Gear Dressing EP hajtómű-bevonati termékben a zsír terheléstűrő képességét javítják, és csökkentik a kopást a nagyon magas nyomáson. Kiemelkedő tapadási tulajdonságokkal rendelkezik, és kitűnő védelmet nyújt a fém fémmel...

calflo-af Average customer rating:

CALFLO AF

A CALFLO AF terméket az üzemelési költségek csökkentésére fejlesztették ki olyan rendszerek számára, melyeknél kritikus a kenőanyag ellenállása az oxidációs meghibásodásokból eredő üzemszünettel szemben. Kevésbé hajlamos a szén- és salaklerakódás kialakulására.

heavydutysynthblend Average customer rating:

Heavy Duty Synthetic Blend ATF

A Heavy Duty Synthetic Blend ATF terméket a szigorú üzemelési körülményekhez fejlesztették ki. Kivételes alacsony/magas hőmérsékleti folyékonyság jellemzi, gondoskodik a kívánt viszkozitásról és olajfilm-erősségről.

duron-sae-(single-grade) Average customer rating:

DURON Single Grade

A DURON egyfokozatú, univerzális, magas teljesítményű olajok, kiválóan alkalmasak személy-, haszongépjárművek és transzporterekben vagy számos egyéb felhasználási területen hidraulika vagy hajtóműolajként.

enduratex-drum-e Average customer rating:

ENDURATEX XL Synthetic Blend

Az ENDURATEX XL szintetikus hajtóműolajak kibővítik az AGMA EP viszkozitásokat a megnövelt hőmérsékleti tartományokon túlmenően. Alkalmazásuk azzal az előnnyel jár, hogy nem kell évszakonkénti olajcseréket végrehajtani.