PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

61 / 80

oil-spill-remover-sb-20l-uj Average customer rating:

Oil Spill Remover

Oldószer alapú olajsemlegesítő termék Kifejezetten alkalmas a szétterjedt, kifolyt olaj felszívására a tengeren, parton és kikötőben. Alkalmazható akár a hajón, akár azon kívül. Alacsony aromás szénhidrogének és hatékony emulgeálószerek elegye alkotja.

antol-65dw-60l-uj Average customer rating:

Antol 65/DW

Nem emulgeáló aromás zsírtalanító Kifejezetten alkalmas a gépjárművek viasztalanítására (paraffinmentesítésére). Nem hagy lerakódást a kezelt felületen.

wheel-clean-extra-10l-uj Average customer rating:

Wheel Clean Extra

Gyorsan ható lúgos keréktisztító Nagyon szennyezett kerekek biztonságos és hatékony tisztítására. Az egyedi termékformula könnyedén eltávolítja még a legmakacsabb szennyeződést is, ezért kiválóan alkalmas ipari használatra. Színtelen és szagtalan, nyom nélkül tisztít.

hand-cleaner-white-3l Average customer rating:

Hand Cleaner White

Oldószermentes kéztisztító ipari szennyeződés eltávolítására Gyorsan emulgeál minden típusú szennyeződéssel a hatékony tisztítás érdekében. Tisztítja és hidratálja a bőrt és megelőzi az irritációt. Használatával a bőr sima és rugalmas. Kellemes friss illattal.

alkaline-liquid-10l-uj Average customer rating:

Alkaline Liquid

Extrém erős habzó tisztító A1 igazolással rendelkezik (1795093) az élelmiszer-feldolgozó területen minden felület tisztításához. A HACCP szabályzat keretein belül alkalmazva nagyon hatásos. Alkalmas növényi és állati olaj maradvány eltávolítására teheráru tartályból....

multirein-10l-uj Average customer rating:

Multirein

Univerzális lágy tisztító Gazdaságos tisztító hatóanyag. Kifejezetten alkalmas a törékeny műanyag (PE/PP/PVC & Plexi üveg) felületekről történő lágy szennyeződés eltávolítására.

power-cleaner-10l-uj Average customer rating:

Power Cleaner

Általános tisztító és zsíroldó szer kellemesen friss illattal Könnyedén eltávolít sokféle szennyeződést. Biztonságosan használható minden felülettípuson. Hatékonyságát hígítva is megőrzi. A kezelt felület szépen ragyog utána.

air-cooler-cleaner-hd-20l1 Average customer rating:

Air Cooler Cleaner HD

Magas koncentrációjú mikroemulziós tisztító Alacsony aromás szénhidrogénekből és prémium minőségű felületaktív anyagokból áll. Egyedi formulája kiváló feloldó teljesítményt és optimális felületi tisztítást biztosít. Könnyedén eltávolítja az olyan erős...

hand-cleaner-yellow-4.5 Average customer rating:

Hand Cleaner Yellow

Hathatós citrusos kéztisztító gél a heavy duty ipari szennyeződés eltávolítására Nagy hatékonyságú kéztisztító bőrbarát dörzsölő és természetes összetevőkkel. Ideálisan alkalmas az olyan szennyeződések eltávolítására, mint kenőanyagok, zsírok, festék, lakk,...

floor-wax-stripper-5l-uj Average customer rating:

Floor Wax Stripper

Az egyedi kialakítás és a polimer rétegek biztosítják a régi viaszrétegek könnyű eltávolítását Biztonságosan használható víz- és lúgálló padlókon, például linóleumon és PVC-n. Megfelelő ipari épületek, iskolák, üzlethelyiségek és sportcsarnokok padlójához.

ship-clean-power-xtra-10l-uj Average customer rating:

Ship Clean Power Xtra

Extrém erős habzó tisztító A1 igazolással rendelkezik (1795093), így igazán alkalmas a HACCP szabályzathoz. Egyedi összetétele a legmakacsabb szennyeződés könnyű és biztonságos eltávolítását biztosítja. Színtelen és szagtalan, nyom nélkül tisztít.

micro-2000-shampoo-20l-uj Average customer rating:

Micro 2000 Shampoo

Mikro-emulziós tisztító Enyhén illatosított vegyi anyagokból és prémium minőségű felületaktív anyagokból. Egyedi formulája kiváló feloldó teljesítményt és optimális felületi tisztítást biztosít.

tank-cleaner-oil-&-spill-remover-10l Average customer rating:

Tank Cleaner - Oil & Grease Remover

Erős emulgeáló zsírtalanító Professzionális oldószeres zsírtalanító gyorsan ható emulgeálókkal. Nagyfokú tisztító teljesítmény. Mennyiségének 5-szörösét képes felszívni kenőanyag, zsír, kátrány, aszfalt, bitumen és más ipari szennyeződés formájában. Ideálisan...

antol-citrus-10l-uj Average customer rating:

Antol Citrus

Hatékony citrusos tisztítószer Gyorsan ható tisztító és zsírtalanító friss citrus illattal. Ideálisan alkalmas a ragasztók és tömítések eltávolítására. Nagyfokú feloldó teljesítmény. Alkalmas gitt eltávolítására.

carshampoo-10l-uj Average customer rating:

Carshampoo

Minden célra felhasználható autósampon Könnyedén eltávolítja a közlekedés során keletkező filmréteget az autókról, buszokról, motorkerékpárokról és kerékpárokról. Biztonságosan használható fém, műanyag, festett és alumínium felületeken, illetve gumin. Gyengéd a...

soft-soap-orange-5l Average customer rating:

Soft Soap Orange

Univerzális kéztisztító Nagy koncentrációjú folyékony szappan friss kellemes illattal. Gyengéd a bőrhöz. Gyorsan emulgeál minden típusú mérsékelt szennyeződéssel a hatékony tisztítás érdekében. Használatával a bőr sima és rugalmas. pH semleges.

No image set Average customer rating:

Densolina RVTH Spray

USDA H-1 besorolású kenőolaj Különleges folyékony paraffin spray koncentrátum, mely teljesíti a következő európai és amerikai gyógyszerészeti előírásokat: o REAL FARMACOPEA ESPANOLA (Spanyol Egészségügyi Szabályozások), 1997 o USP XXIII o GERMAN PHARMACOPEA,...

No image set Average customer rating:

Bestril 231

A Bestril 231 egy vízben emulgeáló fluid, mely a nem vastartalmú fémek hűtőanyagaként használandó a dróthúzási eljárások során, főként réz és rézötvözetek esetén az egy- vagy több drótos húzó berendezésekben.

No image set Average customer rating:

G.Beslux Atox M-00

A legnagyobb technológiai és gyártási folyamat eredményeként kifejlesztett élelmiszeripari zsír. A nagy teljesítményű zsírt élelmiszeripari és gyógyszerészeti felhasználásra fejlesztették ki.

No image set Average customer rating:

Aditivo Aquadur

Speciális adalékanyag, mely növeli a vízkeménységet anélkül, hogy a klór koncentrációját is növelné. A termék alkalmazható a fémmegmunkáló fluidokhoz és réz dróthúzási fluidokhoz.