PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

Manufacturer:
Petro-Canada
1 / 6

Petro-Canada Fűrészgép-, lánckenő- és papíripari cirkulációs olaj

duratacchainoil Average customer rating:

DURATAC Chain Oil

A DURATAC gazdaságos, jól tapadó, "egyszeri végigkenésre" alkalmas láncolaj, kiváló fémnedvesítő, továbbá kopás-, rozsda- és korrózióvédő jellemzőkkel rendelkezik, így növeli az alkatrészek élettartamát.

duratacnondrip Average customer rating:

DURATAC Non-Drip Oil

A DURATAC Non-Drip Oil magas minőségű, általános felhasználású kenőanyag, mely vékony filmréteget képez a kezelt felületen és nem cseppen el. Kiváló kopásálló jellemzőkkel rendelkezik, továbbá rozsda és oxidáció elleni védelmet nyújt.

petroglide8 Average customer rating:

PETROGLIDE

A PETROGLIDE környezetbarát, prémium minőségű termék, optimális tapadásmentességet és csökkentett súrlódást biztosít a modern fűrészipari tevékenységek során. Védelmet nyújt a kopás és hőképződés ellen, továbbá maximalizálja a hatékonyságot.

petroglidemc Average customer rating:

PETROGLIDE MC 32

A PETROGLIDE MC 32 környezetbarát, prémium minőségű termék, optimális tapadásmentességet és csökkentett súrlódást biztosít a modern fűrészipari tevékenységek során. Védelmet nyújt a kopás és hőképződés ellen, továbbá maximalizálja a hatékonyságot.

petroglidexp Average customer rating:

PETROGLIDE XP 90

A PETROGLIDE XP 90 környezetbarát, prémium minőségű termék a modern fűrészipari tevékenységekhez. Védelmet nyújt a kopás és hőképződés ellen, továbbá maximalizálja a hatékonyságot.

seproxl Average customer rating:

SEPRO XL

A SEPRO XL prémium minőségű papírgépolaj kitűnő oxidációs stabilitást biztosít. Kifejezetten ajánlott, amikor környezetvédelmi aggodalmak merülnek fel a kiengedett szennyvíz minőségét illetően.