PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

1 / 9
Oldal 1 / 2

Petro-Canada Gázmotorolajok

sentron-ashless-40 Average customer rating:

SENTRON Ashless 40

A SENTRON Ashless 40 egy SAE 40 olaj, mely hamumentes adalékanyag-készítményt tartalmaz. Elsődlegesen a 2-ütemű motorokban történő felhasználásra javasolt, ezen túlmenően bizonyos 4-ütemű motorban is alkalmazható.

sentron-mid-ash-40 Average customer rating:

SENTRON Mid Ash 40

A SENTRON Mid Ash 40 egy közepes hamutartalmú SAE 40 olaj, mely a 4-ütemű gázmotorokhoz javasolt.

sentron-ld-5000-(nagy) Average customer rating:

SENTRON LD 5000

Válassza a SENTRON természetes gázmotorolajat, amely leginkább megfelel az Ön motorjának és erőművének üzemi teljesítményéhez!!! A SENTRON termékcsalád meghosszabbított olajélettartamot és a motor kiváló lerakódás és kopás elleni védelmét biztosítja a legtöbb...

sentron-vtp Average customer rating:

SENTRON VTP 10W-40

A SENTRON VTP 10W-40 kifejezetten az egész évben üzemeltetett gázmotor kivételes tisztaságának olaja, kitűnő hidegindítási jellemzőkkel. Tökéletesen illeszkedik a Cummins CES 20074-2012 specifikációhoz.

sentron-cg-40-(nagy) Average customer rating:

SENTRON CG 40

A SENTRON CG 40 kivételes teljesítményű, közepes hamutartalmú biogáz motorolaj. A SENTRON termékcsalád meghosszabbított olajélettartamot és a motor kiváló lerakódás és kopás elleni védelmét biztosítja a legtöbb alkalmazás során.

sentron-vtp4 Average customer rating:

SENTRON VTP 0W-30

A SENTRON VTP 0W-30 egy alacsony hamutartalmú szintetikus keverékű természetes gázmotorolaj, kifejezetten a minden évszakos felhasználásra. A -48°C-os folyáspontjával gondoskodik a kivételes teljesítményről az extrém téli körülmények között is.

sentron-590 Average customer rating:

SENTRON 590

A SENTRON 590 magas szintű teljesítményt biztosít azon gázmotorokban, melyeknél az alacsony hamutartalmú olaj preferált. A Petro-Canada motor-optimalizációs előírásait követve akár 200%*-al meghosszabbítja az igénybevételi intervallumokat.

sentron-cg-40-plus Average customer rating:

SENTRON CG 40 PLUS

A SENTRON CG 40 PLUS egy egyedi tervezésű, alacsony hamutartalmú formula a kemény üzemelésű szeméttelepi gáz alkalmazások 4-ütemű gázmotoraihoz.

sentron-ld-synthetic-blend Average customer rating:

SENTRON LD Synthetic Blend

A SENTRON LD Synthetic Blend alacsony hamutartalmú gázmotorolaj kifejezetten a hidegebb környezetben történő alkalmazáshoz javasolt, ahol az indítási hőmérséklet -20°C körüli.

Oldal 1 / 2