PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

SENTRON LD 5000

Email
Válassza a SENTRON természetes gázmotorolajat, amely leginkább megfelel az Ön motorjának és erőművének üzemi teljesítményéhez!!!
A SENTRON termékcsalád meghosszabbított olajélettartamot és a motor kiváló lerakódás és kopás elleni védelmét biztosítja a legtöbb alkalmazás során.
Rating: Not Rated Yet
Gyártó: Petro-Canada
Description
  • A SENTRON természetes gázmotorolajok prémium teljesítményű, hosszú élettartamú motorolajok gázmotorokhoz és beépített kompresszorokhoz a széleskörű alkalmazások terén.

  • A SENTRON LD 5000 meghosszabbított igénybevételi intervallummal üzemel, miközben teljesíti az OEM által meghatározott használt olaj kritériumait, mely alacsonyabb karbantartási költségeket eredményez, és fokozza a termelékenységet és a megbízhatóságot.

  • A SENTRON LD 5000 kiemelkedő kopásálló védelme előzi meg a henger alátétek horzsolását és a dugattyúgyűrű kopását, miközben csökkenti a koromlerakódást, a dugattyúk nagyfokú tisztasága mellett

  • Kiváló teljesítményt nyújt akár 200%-al hosszabb igénybevételi intervallumhoz és kivételes mindenre kiterjedő motorvédelmet biztosít a maximális megbízhatóság és megtakarítások érdekében*, széles körű hőmérsékleti tartományokban. A felhasznált adalékanyag és alapolaj technológia több, mint 28 millió helyszíni teszt üzemórán már bizonyított.

  • A Petro-Canada ajánlja Caterpillar, GE Jenbacher, MWM, MAN, MTU és Wärtsilä és más turbótöltős vagy természetes beszívású, sztöchiometrikus vagy szegényes égésű motorokhoz, melyek alacsony hamutartalmú gázmotorolajat igényelnek. Alkalmas a katalizátoros átalakítókkal felszerelt motorokban történő használatra is.

Alkalmas a következő OEM-ek esetén történő felhasználásra:

Caterpillar G3300 - G3600, Waukesha 220GL és minden kogenerációs, GE Jenbacher A 2, 3, 4, 6, 9 típus, MTU Onsite Energy (korábban MDE) 400 sorozat természetes gáz, MAN természetes gáz, Perkins 4000 sorozat, Guascor FGLD & SFGLD természetes gáz, MWM (korábban Deutz) minden gáztípus, Rolls Royce Bergen BV-G, KG (1,2,3) és CR-G vezetékes gáz, továbbá Cooper Bessemer (4-ütemű), Superior (4-ütemű), Cummins (minden QSV, QSK, kivéve 19G), Wärtsilä 150SG, 175SG, 220SG, 25SG, 28SG, 34SG, 32DF, 34DF, 50DF, Waukesha GL-220 vezetékes gáz, BU Drive, Schnell

*A teljesítmény eredmények változhatnak az olyan tényezők következtében, mint, de nem kizárólag erre korlátozódva: motor optimalizáció, terhelés, üzemanyag gáz minősége, megfelelő karbantartás, motor és alkalmazás típusa.

Reviews

There are yet no reviews for this product.