PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

HULLÁMLEMEZ IPAR

TAPASZTALATAINK

A 90-es évek korai szakaszától az IKV TRIBOLOGIE aktívan tevékenykedett az egyoldali felületsimítókról a speciális zsírkenésre történő átállásban azért, hogy tökéletesítse az üzem megbízhatóságát, csökkentse a karbantartási műveleteket és költségeket, elősegítse az élethosszig tartó hengerek gyors cseréjét és fokozza a munkahely tisztaságát.

Ezen hosszú és széleskörű tapasztalat révén a speciális magas hőmérsékleti zsírkenéssel mind a korrugáló, mind a nyomó henger csapágyazása területén vált az IKV a hullámlemez ipar megbízható partnerévé és specialistájává.

Az IKV TRIBOLOGIE történelme speciális kenési partnerként a korrugáló iparhoz igazolja pozícióját és termékeinek megbízhatóságát, és azon ismereteket, melyeket a piac számára ismertté tett:

  • Maximális funkcionális megbízhatóság
  • Alkatrész meghosszabbított élettartama
  • Alacsony karbantartási költségek
  • Meghosszabbított újrakenési ciklusok
  • Csökkentett környezeti hatás
  • Alacsonyabb energiafogyasztás
  • A fogyasztó védelme NSF H1 kenőanyagokkal


KORRUGÁLÓ HENGER CSAPÁGYAZÁS

Tapasztalatának köszönhetően az IKV speciális fluorozott zsírok termékskáláját kínálja extrém magas hőmérsékleti stabilitással és nagyfokú ellenállással gőzzel, vízzel és korrózióval szemben, anélkül, hogy nátrium-nitritet kellene használni.

A kopási ellenállás és a súrlódás csökkenése két fő kritérium a csapágyak megbízhatóságának, valamint az Ön berendezése élettartamának és hatékonyságának biztosítása érdekében. Magas szintű teljesítménye következtében az IKV-TRIBOFLON MYA FG korrugáló zsírok felülmúlják ezt az elvárást és az Ön üzemének választható kenőanyagai.

A keményedéssel szembeni ellenállás szintén fontos kritérium, mely nem csupán a mechanikai alátámasztás hatására jelenik meg, hanem a zsír-elosztó csőrendszerekben és vájatokban, még akkor is, ha a zsír nincs kitéve fizikai igénybevételnek.

A jellemzők kombinációja az IKV-TRIBOFLON MYA FG korrugáló zsírok eredményei, melyek a zsír jellemzőinek meghosszabbítását eredményezik az „újtól” az extrém körülmények közötti felhasználásuk során. Így maximalizálódik a védelem és a csapágyak üzemélettartama a magasabb minőségű kenési jellemzőknek köszönhetően.

Az IKV-TRIBOFLON MYA FG korrugáló zsírok formulájához felhasznált minden anyag szerepel az Élelmiszer- és Gyógyszer-engedélyezési Hivatal (FDA) 21 CFR pozitív listáján. Ez engedélyezi az NSF H-1 osztályú besorolást a Nemzeti Egészségügyi Alapítvány (NSF) előírásai értelmében az élelmiszeripari minősítésű kenőanyagokhoz, melyek ideálisan alkalmasak az élelmiszeripari csomagolóanyagok előállításához.

IKV-TRIBOFLON MYA FG korrugáló zsírjaink:IKV-TRIBOFLON MYA 242 FG korrugáló zsír, IKV-TRIBOFLON MYA 241 FG korrugáló zsír, IKV-TRIBOFLON MYA 240 FG korrugáló zsír, IKV-TRIBOFLON MYA 502 FG korrugáló zsír, IKV-TRIBOFLON MYA 501 FG korrugáló zsír, IKV-TRIBOFLON MYA 500 FG korrugáló zsír

ZSÍRTALANÍTÓ FLUOROZOTT ZSÍROK

Az IKV-SOLV MX egy fluorozott oldószer bázisú zsírtalanító az IKV-TRIBOFLON MYA FG korrugáló zsírokkal kezelt alkatrészek tisztításához, ugyanakkor hatékony tisztítója bármilyen szénlerakódásnak, mely kiterjedt szennyeződésből ered. Az IKV-SOLV MX teljesen elpárolog, nem hagy semmiféle zsíros lerakódást és erősen javasolt nem csupán az új csapágyakon alkalmazott korróziógátló film eltávolításához, hanem a csapágyak és csapágyházak tisztítására/zsírtalanítására a karbantartási műveletek során.

KORRUGÁLÓ HENGER VÉDELME

A hullámpapír előállítása közben a ragasztórendszerből a keményítő és más üledék egyéb szennyeződésekkel és porral idővel beépül a barázdált felületekbe. Ezért aztán időszakosan tisztítást kell végezni.

Az élelmiszeripari olajaink közül a BESLUX ATOX termékskála elérhető 22-től 100 cSt viszkozitásig, közvetlenül a hengereken történő alkalmazáshoz:

A viszkozitás és hőmérsékleti körülmények értelmében ezek a termékek távol tartják a füst és szag által okozott problémákat.

Nagyfokú detergens jellemzőket és leválasztó erőt biztosít.

Ezek a termékek NSF H-1 minősítéssel bírnak az élelmiszeripari minősítésű csomagolásokhoz.

BESLUX ATOX termékeink: BESLUX ATOX 22, BESLUX ATOX 32, BESLUX ATOX 46, BESLUX ATOX 68, BESLUX ATOX 100

SZÁLLÍTÓLÁNCOK

A korrugáló előállításnál a szállítóláncok ki vannak téve a nagyfokú légköri pornak, mely nagy terheléstűrő, kopásálló & kapilláris jellemzőkkel bíró kenőanyagokat igényel a penetrálódáshoz és a belső súrlódási pontok tisztításához.

Továbbá ez a mi BESLUX CAMIN 150 WR / BESLUX FLUOR LIQ SPRAY termékünk nagyfokú detergens erővel rendelkezik és PTFE bázisú, így tökéletesebb kenőfilmet és leválasztó jellemzőket nyújt.

FORGÓKÉSEK

A forgó vágószerszámok alacsony viszkozitású kenőanyagot igényelnek, hogy elkerüljék a por letapadását, mely hozzájárul a penge kopásának jelentős csökkenéséhez.

BESLUX ATOX 32/46 (ásványi)

BESSIL F-50 (szilikon)

IKV-LUB PE 1449 (szintetikus)

Teljesíti ezt az előírást és meghosszabbítja a penge élettartamát.

FORGÓKÉS / HASÍTÓ-PONTOZÓ SÍNEK

A por lerakódása a vágószerszámon és hasító pontozó tengelyen gátolja azok mozgását és beállítását. Az alacsony viszkozitású fluidok használata a tengelyen - mint az IKV-FLUOR 32 vagy 70 SPRAY – jelentősen csökkenti a por lerakódását és biztosítja a könnyebb szabályozást.

LEVÁGÓ KÉS

A levágó kések közepes viszkozitású és nagy tisztaságú kenőolajat igényelnek. Nagyfokú kopási ellenállás szükséges, hogy védjük a kést a portól, dörzsölődéstől és a vágási zónában a nagymértékű súrlódástól.

A BESLUX GEAR ATOX 150 élelmiszeripari minősítésű termékünk NSF H-1 minősítéssel optimális kenést nyújt a késnek.

RAGASZTÓ EGYSÉG

A ragasztó egységek kenésének fő problémája, hogy rendszeresen kell alkalmazni a kenőanyagot a mozgó alkatrészeken annak érdekében, hogy elkerüljük a nem megfelelő kenést és maximalizáljuk a nedvességgel szembeni ellenállást. A BESLUX LUBE automata olajozónak köszönhetően – mely tartalmazza a BESLUX ATOX H-1/2 zsírt -, az Ön csapágyai hatékony védelemben részesülnek a meghibásodásokkal szemben. Ez a termék NSF H-1 minősítésű, ideális az élelmiszeripari minősítésű csomagolóanyagok előállításához.

HIDRAULIKUS RENDSZEREK

A BESLUX ATOX 22-től 100-ig terjedő olajaink teljesítik az ISO HM és DIN 51524 part 2 HLP osztályú specifikációkat és teljes mértékben teljesítik a hidraulikus rendszerekhez szükséges teljesítményszinteket. Ezek az olajak NSF H-1 minősítésűek az élelmiszeripari minősítésű csomagolóanyagok előállításához.

HAJTÓMŰVEK

A BESLUX GEAR ATOX teljesíti a CLP specifikációkat a DIN 51517 T.3 hajtómű előírásai alapján. A BESLUX TRIBOGEAR ATOX szintetikus fokozatú olajunk teljesíti a CLP PG specifikációkat a DIN 51502 teljesítményszinteket a hajtóművekhez. Ezek az olajak NSF H-1 minősítésűek az élelmiszeripari minősítésű csomagolóanyagok előállításához.

Termékeink: BESLUX GEAR ATOX 100, BESLUX GEAR ATOX 150, BESLUX GEAR ATOX 220, BESLUX GEAR ATOX 320, BESLUX GEAR ATOX 460, BESLUX TRIBOGEAR ATOX 220, BESLUX TRIBOGEAR ATOX 320, BESLUX TRIBOGEAR ATOX 460