PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

ASTARMET BP PX

Email
No image set
Az IKV-Astarmet BP PX a fémformázó eljárásokhoz való paszta, az alumínium, könnyű ötvözetek, ötvözött acélok és rozsdamentes acélok húzási műveleteihez.
Rating: Not Rated Yet
Gyártó: IKV
Description

 

Az IKV-Astarmet BP PX klórmentes EP adalékot és MP adalékot is tartalmaz, így kiváló eredményt biztosít a komoly húzási műveleteknél.

 

Az IKV-Astarmet BP PX termék húzási eljárásoknál történő alkalmazásával tökéletesebb az anyag folyamatos mozgása, a munkadarabokon keletkező karcolódások és egyéb jelölések is kivédhetők.

 

A későbbiekben lúgos zsírtalanítóval könnyen eltávolítható, mivel teljes mértékben oldódik vízben.

 

 

Jellemző alkalmazás

 

Az IKV-Astarmet BP PX az alkalmazástól függően hígítatlanul vagy vízzel hígítva használható. A húzási műveletekhez általában 1:10 arányban (termék/víz) tanácsos hígítani. A megfelelő hígítás eléréséhez ajánlott jól elkeverni.

 

A vízben hígított termék inkább bevonatot képezve permetezendő a sajtolóra és a sajtolni kívánt lemezre. Kefe vagy henger használatával is alkalmazható.

 

Jellemző tulajdonságok

 

Jelleg

Homogén

Adalék

EP

Dinamikai viszkozitás mPa

1750 - 3250


Reviews

There are yet no reviews for this product.