PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

ASTARMET BP TC

Email
No image set
Az IKV-Astarmet BP TC a fémformázó eljárásokhoz való speciálisan adalékolt paszta, a rézhúzás alumínium, könnyű ötvözetek, ötvözött és rozsdamentes acélok sajtolási műveleteihez.
Rating: Not Rated Yet
Gyártó: IKV
Description

Az IKV-Astarmet BP TC szulfoklórozott EP adalékot és közepes nyomási (MP) adalékot is tartalmaz, így kiváló eredményt biztosít a komoly sajtolási műveleteknél.

Az IKV-Astarmet BP TC termék sajtolási eljárásoknál történő alkalmazásával tökéletesebb az anyag folyamatos mozgása, a munkadarabokon keletkező karcolódások és egyéb jelölések is kivédhetők.

A rézhúzási eljárások esetén az IKV-Astarmet BP TC erős redukciót és tökéletes csúszást nyújt, valamint biztosítja a karcolásmentes és tökéletes húzást.

Az IKV-Astarmet BP TC a későbbiekben lúgos zsírtalanítóval könnyen eltávolítható, mivel teljes mértékben oldódik vízben.

Jellemző alkalmazás

Az IKV-Astarmet BP TC az alkalmazástól függően hígítatlanul vagy vízzel hígítva használható. Általában 1:1 vagy 1:2 arányban tanácsos vízben hígítani. A nagyon komoly rézhúzási és rozsdamentes acél sajtolási műveleteknél hígítatlanul alkalmazandó.

A vízben hígított termék inkább bevonatot képezve permetezendő a sajtolóra és a sajtolni kívánt lemezre. Hígítatlanul történő felhasználásnál kefe vagy henger használatával alkalmazandó a sajtolási mintadarabon.

Jellemző tulajdonságok

Megjelenés

Fehér

Alap komponens

Szervetlen sűrítő és zsír

Adalék

EP

Vízben oldódás

Tökéletesen oldható

Paszta pH

8 – 9

Normál penetráció mm/10

285 / 315

Reviews

There are yet no reviews for this product.