PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

GRAFOL HT FLUID

Email
No image set
Ez egy nagyon folyékony kenőpaszta, mely szintetikus olajon alapul és szilárd kenőanyagokat tartalmaz.
Rating: Not Rated Yet
Gyártó: IKV
Description

Az IKV-Grafol HT Fluid kiváló karcolás- és korrózió elleni képességekkel bír akár1000°C hőmérsékletig.200°C hőmérséklet felett az alapolaj fokozatosan elpárolog anélkül, hogy nehéz szenes üledéket hagyna, így egy száraz kenő filmréteget hagy maga után. Ez a paszta nem gyullad meg, ha forró felülettel érintkezik. Erős tapadási képessége és jelentős termikus stabilitása révén véd a hosszú kenési intervallumokban.

 

Jellemző alkalmazás

Az IKV-Grafol HT Fluid alkalmas csavarok, szállítóláncok, excenteres csavarok, bütyök, sínek és illesztések kenésére, melyek termikus sokknak vagy kemény időjárási körülményeknek vannak kitéve. Javasolt továbbá alacsony sebességű és számottevő funkcionális játékú csapágyak vagy csúszócsapágyak kenésére.

Alkalmazási módszer

Ha ezt a kenőanyagot üzletben alkalmazza, javasolt a kenni kívánt alkatrészeket nem80°Cfölé hevíteni a jó penetráció biztosítása érdekében. A hőmérsékletet aztán fokozatosan lehet emelni 200°C-ig; tartsa meg ezt a hőmérsékletet addig, amíg az alapolaj teljes mértékben el nem párolog (biztosítson megfelelő szellőztetést és a füst elvezetését).

Jellemző tulajdonságok

Alapolaj természete

Szintetikus

Szín

Szürke

Dinamikai viszkozitás, mPa (Brookfield)

4500

Hasznos hőmérsékleti skála, °C

-30 / +1000

Max. forgási tényező (n x mm)

1500

Reviews

There are yet no reviews for this product.