PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

Manufacturer:
Petro-Canada
1 / 9
Oldal 1 / 7

Petro-Canada Ipari kenőolajok

alucut Average customer rating:

ALUCUT

Az ALUCUT vágóolaj a fém megmunkálásának kenőanyaga, mely nem keverednek a vízzel. Elsődlegesen csökkenti a folyamat során a súrlódást, valamint elvezeti a keletkező hőt a vágóeszköz és a munkadarab érintkező felületéről.

aludraw-850 Average customer rating:

ALUDRAW 850

Az ALUDRAW 850 fémmegmunkáló olaj élettartama normál feltöltésnél 2-3 év, az olaj évenkénti ellenőrzése határozza meg az olajcserét. Mivel az olajnak kb. 50%-át kell cserélni, a kevesebb utántöltésnek köszönhetően csökken az üzemeltetési költség.

calflo-af Average customer rating:

CALFLO AF

A CALFLO AF terméket az üzemelési költségek csökkentésére fejlesztették ki olyan rendszerek számára, melyeknél kritikus a kenőanyag ellenállása az oxidációs meghibásodásokból eredő üzemszünettel szemben. Kevésbé hajlamos a szén- és salaklerakódás kialakulására.

calflo-htf Average customer rating:

CALFLO HTF

A CALFLO HTF magas termikus hatékonyságú kenőanyag, mely jobban ellenáll az oxidációs meghibásodásokkal szemben, mint versenytársai. Csökken az elkormozódás, a karbonátdús lerakódás, így az üzemeltetési költség is.

calflo-lt Average customer rating:

CALFLO LT

A CALFLO LT terméket úgy fejlesztették ki, hogy ellenálljon a levegő és víz által okozott meghibásodásnak, így az olaj hosszabb élettartama révén csökken az üzemeltetési költség.

petro-canada-silver-red-drum-(medium) Average customer rating:

CALFLO Synthetic

A CALFLO Synthetic az extrém hideg klímák hőközlő kenőanyaga, mely gondoskodik a jó szivattyúzhatóságról. Természetes kenési jellemzői csökkentik a karbantartási költségeket a keringető szivattyú és más mozgó alkatrészek üzemélettartamának meghosszabbításával.

compressor-oil-rp-268 Average customer rating:

COMPRESSOR OIL RP 268

A COMPRESSOR OIL RP termékek különlegesen válogatott alapolajokból és fejlett, bárium-mentes, nem zsíros adalékanyagokból készülnek. Ellenállnak a hígításnak és a sűrített könnyű szénhidrogénekkel történő kimosásnak.

petro-canada-black-red-drum2 Average customer rating:

COMPRESSOR OIL RP 460

A COMPRESSOR OIL RP termékek különlegesen válogatott alapolajokból és fejlett, bárium-mentes, nem zsíros adalékanyagokból készülnek. Ellenállnak a hígításnak és a sűrített könnyű szénhidrogénekkel történő kimosásnak.

compro Average customer rating:

COMPRO

A COMPRO hamumentes kompresszor kenőanyag gondoskodik a probléma- és hibamentes üzemelésről, csökkenti a kompresszor fenntartási költségeit, valamint kismértékű párolgási jellemzői csökkentik a levegőrendszerbe történő olaj-elpárolgást.

Oldal 1 / 7