PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

REFLO 68A

Email
A Petro-Canada REFLO 68A ammónia hűtőkompresszor fluid az ipari hűtőrendszerekben használatos kenőanyag. Ez a kenőanyag azért került kifejlesztésre, hogy felülmúlja a paraffin és nafténes hűtőkompresszor olajakat azon célból, hogy meghosszabbítsa a berendezések élettartamát és a teljes üzemi idő alatt jelentős csökkenjenek a működési költségek.
Rating: Not Rated Yet
Gyártó: Petro-Canada
Description
  • A REFLO 68A olaj speciálisan a Petro-Canada által szabadalmaztatott egyedi 99,9% kristálytiszta, vízfehér HT szintetikus alapolajok és nagy teljesítményű adalékok felhasználásával készül ez a termék, „mely az egyik legtisztább a világon". A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy a szabad szennyeződések megakadályozzák a hűtőközegek teljesítőképességét; azonban a kristálytiszta alapolajnak és a speciálisan válogatott adalékok által legyártott REFLO 68A tisztaságának köszönhetően a szabad szennyeződések képződése szinte megszűnik. Az eredmény egy olyan hűtőkompresszor kenőanyag, amely a megbízhatóságon túl hosszú és tartós idejű teljesítmény és jelentős működési költség megtakarítást biztosít.
  • A REFLO hűtőkompresszorolajok optimális teljesítményről gondoskodnak a kereskedelmi hűtőkompresszor-rendszerekben.
  • A REFLO 68A hűtőkompresszorolajok hűtőközege: Ammónia R717

  • A REFLO 68A kivételes szolgáltatást biztosít az ammónia fagyasztórendszerekben -42°C hőmérsékletig.

  • A megfelelő csereeljárás révén csökkentett olajelhordást és alacsonyabb fluidfogyasztást eredményezhet. 

  • A REFLO 68A NSF H2* regisztrációval rendelkezik, továbbá a Kanadai Élelmiszer-ellenőrző Felügyelet által regisztrált termék.
  • Elérhető 2 viszkozitási fokozatban, melyek alkalmasak a 46 és 68 viszkozitású alkalmazásokhoz.

  

Megfelel a következő gyártmányokhoz:

Bitzer, Frick, Frigoscandia, Grasso, Howden, Huppman GMBH, Mycom (csavar kompresszor), Sabroe, Sullair, York, Vilter, Gram, J&E Hall, FES, Dunham-Busch. 

*NSF H2: A kenőanyag nem érintkezhet élelmiszerrel

Megjegyzés: Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a REFLO termékek nem javasoltak az eltérő vegyi szerkezettel rendelkező kompresszor kenőanyagok utántöltésére. Pl. a REFLO A, XL (paraffinos) és Synthetic (PAO) nem keverhető nafténes vagy aromás típusú fluidokkal. A REFLO CFC nafténes fluid és nem keverhető paraffinos kenőanyagokkal. Amennyiben ez mégis előfordul, növekszik a tömítés meghibásodásának/szivárgásnak a kockázata, valamint csökken a teljesítmény.

Reviews

There are yet no reviews for this product.