PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

ENVIRON AW

Email
A Petro-Canada ENVIRON AW hidraulikus folyadékai nem mérgező, önmagukban biológiailag lebomló és újrahasznosítható kenőanyagok, így részben alkalmasak a környezetbarát érzékeny területeken igényelt hidraulikus alkalmazásokhoz. Az ENVIRON AW hidraulikus kenőanyagok erőteljes kopásálló,egyenes fokozatú hidraulikus kenőanyagokat kifejezetten a mobil és stabil heavy duty hidraulikus rendszerekben történő alkalmazásra fejlesztették ki.
Rating: Not Rated Yet
Gyártó: Petro-Canada
Description
  • Az ENVIRON AW mentes a nehézfémektől, csökkentve ezzel a fémekkel szennyezett szennyvíz előfordulását.

  • Nem mérgező, önmagában biológiailag lebomló (OECD 301B protokoll értelmében) és újrafelhasználható.

  • Kiváló termikus stabilitással és oxidációs élettartammal rendelkezik, amely meghosszabbított intervallumokat jelent a cserék között, a termék kevésbé van kitéve a tárolásból eredő külső szennyeződésnek, minimalizálja az iszaposodást és a fényesedést, lerakódást.

  • Úgy fejlesztették ki, hogy kiemelkedő kopásálló védelmet biztosítson a berendezés meghosszabbított élettartama érdekében.

  • Kiváló rozsda és korrózió elleni védelem jellemzi.

  • Kiváló víz-elválaszthatóság és hidrosztatikus állandósága révén újrahasználható: az ENVIRON AW gyorsan elválik a víztől az adalékanyagok teljesítményvesztése nélkül.

  • A Petro-Canada ENVIRON AW hidraulikus kenőanyagait az erdészeti berendezések, fúrók, tengerészeti és bányászati üzemelésekhez tervezték, ill. az ipari gyártótelepeknél történő alkalmazásokhoz.

  • Az ENVIRONTM AW egyfokozatú hidraulikus fluidokat elsődlegesen a környezetvédelmi szempontból érzékeny területeken használt berendezésekhez állították elő.

  • Elérhető fokozatok: 32, 46 és 68.

Teljesíti vagy túlszárnyalja a következő előírásokat:

Denison Vane & Piston Pump (HF-0), Eaton Vickers M-2950-S és I-286-S, Cincinnati Machine P-68 (ISO 32), P-70 (ISO 46) és P-69 (ISO 68), Engel (AW 46), GMLS 2, Bosch-Rexroth RD 90220, NSF H2, DIN 51524 Part 2 HLP vagy ISO 6743/4 HM típus

Megfelel a következő gyártmányokhoz: 

Bosch-Rexroth (Mannesman), Eaton Vickers, Hagglunds, Parker/Denison, Sauer-Danfoss, Racine, Oilgear, Hydreco, Dynex és egyéb gyártók berendezéseibe

Az ENVIRON AW kenőanyagok használhatóak az ezüst csapágyakkal rendelkező hidraulikus szivattyúkban, mint a Lucas szivattyúk, mivel ezen csapágyakban nem mozdul el az ezüst, és nem tartalmaznak cink-alapú kopásálló adalékanyagokat.

Reviews

There are yet no reviews for this product.