PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

TRAXON E Synthetic CD-50

Email
A TRAXON E Synthetic CD-50 kivételes teljesítményű sebességváltó kenőolaj meghosszabbított igénybevételi alkalmazáshoz. Üzemanyag-gazdaságos működést és csökkentett karbantartási költségeket biztosít.
Rating: Not Rated Yet
Gyártó: Petro-Canada
Description
  • A TRAXON E Synthetic CD-50 egy SAE 50 szintetikus erőátviteli kenőanyag, mely kiváló egész éves teljesítményt nyújt, amennyiben egy nem EP sebességváltó kenőanyag az előírás.

  • Kopásálló adalékot is tartalmaz, valamint rozsda-, oxidáció- és korróziógátlókat, hogy védje a sebességváltó létfontosságú alkatrészeit a kemény hő, oxidáció és nyírási körülmények esetén.

  • A legtöbb kézi sebességváltóban, differenciálműben, segédhajtási egységekben és véglehajtásokban történő használatra tervezték a személyautók, teherautók és főútvonalon kívüli járművek esetén, melyeknél EP típusú hajtómű kenőanyag az előírás.

  • Alkalmas a legtöbb olajkenésű univerzális csukló, kerékcsapágy, bolygómű, kormányművek és ipari lassító áttételek esetén, melyeknél GL-3, GL-4 vagy GL-5 olaj az előírás.

  • Kiváló termikus és oxidációs stabilitás és hajtómű tisztaság.

  • Nem alkalmazható az autóipari alkalmazásoknál, melyek API GL-4 specifikációt igényelnek a hajtóműben.

Teljesíti vagy túlszárnyalja a következő szabványokat: 

API GL-5 és MT-1 előírásokat és a SAE J2360 globális szabványt; valamint Eaton Axle Division PS-037, PS-164 (Rev 7), Eaton Corporation meghosszabbított garanciális lefedettsége (500 000 mérföld), Mack Truck TO-A-PLUS, ArvinMeritor 0-81, International TMS 6816 és ZF TE-ML 02L, ZF-Freedomline, Eaton/Dana/Roadranger és Volvo

Reviews

There are yet no reviews for this product.