PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

1 / 9
Oldal 1 / 19

Petro-Canada

purity-fg-penetrating-oil-spray Average customer rating:

PURITY FG Penetrating Oil Spray

A PURITY FG Penetrating Oil Spray egy univerzális penetráló olaj az élelmiszeripari mechanikai berendezések szétszerelésének elősegítésére. Az alkalmazást követően könnyen eltávolítható.

accufloss68 Average customer rating:

ACCUFLO SS 68

Az ACCUFLO SS nyomdaipari és szerszámgép-kenőanyagot kifejezetten a Goss International és MAN Roland nyomdagépekhez fejlesztették ki. Tapadó jellemzői biztosítják a megfelelő kenést, meghosszabbítja a berendezés élettartamát, diszpergáló adalékai révén a lerakódás és apró...

precision-general-purpose-moly-ep2 Average customer rating:

PRECISION General Purpose Moly EP2

A PRECISION General Purpose Moly EP2 javasolt ipari gépek vagy közúton kívüli berendezések heavy duty alkalmazásánál, melyeknél előfordul a lökésszerű terhelés.

reflo-synthetic-68a Average customer rating:

REFLO Synthetic 68A

A Petro-Canada REFLO Synthetic 68A egy teljesen szintetikus polialfa-olefin/alkil-benzol alapú ammónia hűtőkompresszor kenőanyag, amelyet az ipari hűtőrendszerekben használnak. A Reflo Synthetic 68A terméket úgy fejlesztették ki, hogy felülmúlja az oldódó finomított paraffin és...

hydrexmv36 Average customer rating:

HYDREX MV

A Petro-Canada HYDREX TM MV hidraulikus folyadékai fejlett formulájú, hosszú élettartamú,kopásálló folyadékait a nagyteljesítményű hidraulikus rendszerek részére tervezték,melyek széleskörű hőmérsékleti skálán üzemelnek.A termék kiváló üzemi és karbantartási...

duratransynpailbleedeng Average customer rating:

DURATRAN Synthetic

A DURATRAN Synthetic egy teljesen szintetikus kenőanyag felülmúlja a berendezések gyártóinak helyszíni teljesítmény-előírásait. Kiemelkedő kopásvédelemmel rendelkezik, hőközlő közegként problémamentes üzemelést biztosít.

duron-uhp-e6-10w-40-20l-euro-jug Average customer rating:

DURON UHP E6 10W-40 (régi nevén DURON UHP 10W-40)

A DURON UHP E6 10W-40 termék egy kiváló minőségű, nagyteljesítményű dízel motorolaj, mely kifejezetten az ACEA E6 követelményeihez igazodik, és még a legnehezebb körülmények között is megfelelő védelmet biztosít a motorok számára.

synduroshb Average customer rating:

SYNDURO SHB Synthetic Lubricant

A SYNDURO SHB kiemelkedő alacsony hőmérsékleti hígfolyósságot biztosít az indításnál és kültéri téli üzemelés során. Felhasználható a széleskörű környezeti körülmények közötti számos eltérő alkalmazáshoz, így egységesíti a szükséges kenőanyag-választékot.

precision-xl-emb Average customer rating:

PRECISION XL EMB

A PRECISION XL EMB terméket kifejezetten az elektromos motorok kenésére fejlesztették ki, amelyeknél nem megengedett az EP-adalék, köszönhetően azok szigetelésen kifejtett káros hatásainak.

Oldal 1 / 19