PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

1 / 9
Oldal 1 / 19

Petro-Canada

dieseltonic-40 Average customer rating:

DIESELTONIC 40

A DIESELTONIC motorolajat speciálisan a 2-ütemű Detroit Diesel motorokhoz tervezték, beleértve a 149-es szériát.

enduratex_synth_ep_pail_e7 Average customer rating:

ENDURATEX Synthetic EP

Az ENDURATEX Synthetic EP magas viszkozitási indexe révén megtartja viszkozitását a magas üzemi hőmérsékleteken, így a hagyományos hajtómű olajaktól eltérően gyakran alacsonyabb ISO fokozat használható.

vultrex-api-modified-thread-compound Average customer rating:

VULTREX API Modified Thread Compound

A VULTREX API Modified Thread Compound módosított menetzsír, mely védi a csavarmeneteket a burkolaton, hüvelykapcsolatokon és csősoron a fúrófolyadék behatolása ellen. Kiváló menetvédelmet nyújt az összeállítás és szétszerelés közben, kitűnően tapad nedves/olajos acélon.

calflo-lt Average customer rating:

CALFLO LT

A CALFLO LT terméket úgy fejlesztették ki, hogy ellenálljon a levegő és víz által okozott meghibásodásnak, így az olaj hosszabb élettartama révén csökken az üzemeltetési költség.

duradrivemvsyntheticatf Average customer rating:

DuraDrive MV Synthetic ATF

A DuraDrive MV Synthetic ATF gondoskodik a kiemelkedő kopásvédelemről és viszkometriáról, kiegyensúlyozott váltást biztosít, továbbá kivételes kenőanyag-élettartamot kínál.

duratacnondrip Average customer rating:

DURATAC Non-Drip Oil

A DURATAC Non-Drip Oil magas minőségű, általános felhasználású kenőanyag, mely vékony filmréteget képez a kezelt felületen és nem cseppen el. Kiváló kopásálló jellemzőkkel rendelkezik, továbbá rozsda és oxidáció elleni védelmet nyújt.

sentron-ld-8000-drum-(kicsi) Average customer rating:

SENTRON LD 8000

Az új prémium SENTRON LD 8000 természetes gázmotorolajjal ma lehetséges az, ami tegnap elképzelhetetlen volt!

precision-synthetic Average customer rating:

PRECISION Synthetic

A PRECISION Synthetic kenőanyagot a sarkvidéki környezet berendezéseinek kenésére fejlesztették ki. Kiemelkedő hideg időjárási védelmet nyújt, kompromisszum nélkül a magas hőmérsékleti teljesítményt tekintve.

petro-canada-silver-red-drum-(medium)6 Average customer rating:

TURBONYCOIL 600

A TURBONYCOIL 600 gázturbina kenőanyag nem toxikus, kiválóan ellenáll a habosodásnak és kitűnő kenetteljességgel bír. Alkalmazása biztonságos, kevésbé illékony, mint a hagyományos versenytárs termékek.

Oldal 1 / 19