PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

1 / 20
Oldal 1 / 18

No image set Average customer rating:

ZAROX OYN 35

Széles körű alkalmazások fluidjai a széles körű hőmérsékleti tartományokhoz, agresszív kémiai és környezeti hatások jelenlétében.

No image set Average customer rating:

ZAROX OYN 3

Kenő fluidok, de szerelési segédanyagként is használatosak. Láthatatlan, de igen hosszantartó filmet képeznek. Nem mozdulnak el, így kizárnak bármilyen váratlan hatást (pl. utánfestés, ragasztás, elektromos kapcsolatok).

No image set Average customer rating:

ZAROX OYN 2

Kenő fluidok, de szerelési segédanyagként is használatosak. Láthatatlan, de igen hosszantartó filmet képeznek. Nem mozdulnak el, így kizárnak bármilyen váratlan hatást (pl. utánfestés, ragasztás, elektromos kapcsolatok).

No image set Average customer rating:

ZAROX OYN 14

Széles körű alkalmazások fluidjai a széles körű hőmérsékleti tartományokhoz, agresszív kémiai és környezeti hatások jelenlétében.

No image set Average customer rating:

ZAROX C-2005

Magas hőmérsékleti zsír, amely alkalmas az élelmiszeripai és gyógyszerészeti felhasználshoz (pl.pékség, élelmiszercsomagolás). NSF-H1 minősítéssel rendelkezik.

wheel-clean-fast-acid-10l-uj Average customer rating:

Wheel Clean Fast Acid

Hatékony savas keréktisztító nagyon szennyezett abroncsok tisztítására Könnyedén eltávolítja a fékport, a fékmaradványokat és a közlekedés során keletkező filmréteget az erősen szennyezett kerekekről. Használat után alaposan leöblítendő. Nemesacél kerekeken...

wheel-clean-extra-10l-uj Average customer rating:

Wheel Clean Extra

Gyorsan ható lúgos keréktisztító Nagyon szennyezett kerekek biztonságos és hatékony tisztítására. Az egyedi termékformula könnyedén eltávolítja még a legmakacsabb szennyeződést is, ezért kiválóan alkalmas ipari használatra. Színtelen és szagtalan, nyom nélkül tisztít.

wheel-clean-acid-10l-uj Average customer rating:

Wheel Clean Acid

Savas keréktisztító Könnyedén eltávolítja a fékport, a fékmaradványokat és a közlekedés során keletkező filmréteget az erősen szennyezett kerekekről. Foszforsav alapú savas tisztító mérsékelt habzási jellemzőkkel. Használat után alaposan leöblítendő.

vultrex-tool-joint-compound Average customer rating:

VULTREX Tool Joint Compound

A VULTREX Tool Joint Compound rudazat-kapcsoló kenőanyag, mely védi a forgó támasztott kapcsolatokat és csősorokat a sérülés ellen. Megfelelő továbbá a legtöbb fúrórudazat alkalmazás menetes csatlakozóinak kenésére. Kiváló tapadást biztosít, véd a rozsda és korrózió...

vultrex-ep000 Average customer rating:

VULTREX Rock Drill EP000

A VULTREX Rock Drill EP000 sokkal hatékonyabb és inkább elfogadott a környezetvédelemben, tisztább alternatívája az olajkenésnek. Költséghatékony, meghosszabbítja a fúró élettartamát, jelentősen csökkenti a kenőanyag-fogyasztást. Jól tapadó védőfilmet képez, megelőzve a...

vultrex-ogl-synthetic-arctic Average customer rating:

VULTREX OGL Synthetic Arctic

A VULTREX OGL technológia meghosszabbítja az elektromos és hidraulikus munkagépek alkatrészeinek élettartamát, biztosítja a csökkentett üzemeltetési költségeket és a megtakarítást. A VULTREX OGL Synthetic Arctic a nagyon alacsony hőmérsékleti alkalmazásokhoz javasolt.

vultrex-ogl-synthetic-all-season Average customer rating:

VULTREX OGL Synthetic All Season 680

A VULTREX OGL technológia meghosszabbítja az elektromos és hidraulikus munkagépek alkatrészeinek élettartamát, biztosítja a csökkentett üzemeltetési költségeket és a megtakarítást. A VULTREX OGL Synthetic All Season 680 alkalmas számos klímán egész éves felhasználásra.

vultrex-ogl-synthetic-2200 Average customer rating:

VULTREX OGL Synthetic 2200

A VULTREX OGL technológia meghosszabbítja az elektromos és hidraulikus munkagépek alkatrészeinek élettartamát, biztosítja a csökkentett üzemeltetési költségeket és a megtakarítást. A Vultrex OGL Synthetic 2200 kitűnő vízkimosási ellenállással bír a minden időjárási...

vultrex-ogl-heavy Average customer rating:

VULTREX OGL Heavy 6200

A VULTREX OGL technológia meghosszabbítja az elektromos és hidraulikus munkagépek alkatrészeinek élettartamát, biztosítja a csökkentett üzemeltetési költségeket és a megtakarítást. A VULTREX OGL Heavy 6200 alkalmas a legkeresettebb nyitott hajtómű alkalmazásokra és magas...

vultrexmpg Average customer rating:

VULTREX MPG Synthetic Arctic

A Vultrex MPG Synthetic Arctic egy szintetikus zsír, melyet a különösen hideg időjárási feltételeknél történő használatra terveztek az ipari berendezésekhez, mint pl. lapátok, horgonykötelek, exkavátorok, vontatott berendezések és más lassan mozgó járművek.

vultrexmpgep2 Average customer rating:

VULTREX MPG (EP1&EP2)

A VULTREX MPG EP1&EP2 ajánlott a nehéz terhelésű vagy súrlódás elleni csapágyak kenéséhez, ahogyan a csúszó felületek lassan vagy mérsékelt sebességgel elmozdulnak. Gondoskodik a szivattyúzhatóságról és alkalmas a központosított zsírzó rendszerekhez.

vultrex-gear-shield-nc Average customer rating:

VULTREX Gear Shield NC

A VULTREX Gear Shield P és NC hajtóművédő termékeket a kézi vagy központosított kenést alkalmazó rendszerek nyitott hajtóműveihez fejlesztették ki. Javasolt használatuk minden típusú maró hajtóműbe, beleértve a forgó marást, lécmarást és süllyesztőmarást, valamint az...

vultrex-gear-dressing-ep Average customer rating:

VULTREX Gear Dressing EP

Az extrém nyomási adalékanyagok a VULTREX Gear Dressing EP hajtómű-bevonati termékben a zsír terheléstűrő képességét javítják, és csökkentik a kopást a nagyon magas nyomáson. Kiemelkedő tapadási tulajdonságokkal rendelkezik, és kitűnő védelmet nyújt a fém fémmel...

vultrex-g-123 Average customer rating:

VULTREX G-123 & G-124

A Vultrex G-123 és G-124 zsírokat kifejezetten a heavy duty alkatrészek kenéséhez fejlesztették ki. Alkalmazásuk magába foglalja a bányászatot, ásványi kitermelést, erdészetet, acélgyárakat, építészeti és farmgazdálkodási műveleteket.

vultrex-egf-1000 Average customer rating:

VULTREX EGF-1000

A VULTREX EGF-1000 szintetikus kenőanyagokat tartalmaz, kifejezetten a munkagépek nagy terhelésű zárt hajtóműveihez. Kivételes film-erősséget és kiváló kopásvédelmet nyújt. Az olyan hajtóművekhez tervezték, amelyeknél a gyártó 1000 cSt viszkozitást ír elő, vagy ahol...

Oldal 1 / 18