PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

21 / 40

precision-xl-ep00 Average customer rating:

PRECISION XL EP00

A Precision XL EP00 kenőanyag az ipari és autóipari berendezések széles körű hőmérsékleti tartományban történő üzemeléseinek kenésére szolgál. Különféle körülmények között is gondosko-dik a biztonságos kenésről, kiváló korrózió és rozsda elleni védelmet nyújt.

sentron-mid-ash-40 Average customer rating:

SENTRON Mid Ash 40

A SENTRON Mid Ash 40 egy közepes hamutartalmú SAE 40 olaj, mely a 4-ütemű gázmotorokhoz javasolt.

duron-uhp-0w-30-4l-jug Average customer rating:

DURON UHP 0W-30

A DURON UHP 0W-30 termék extrém hideg üzemi körülmények közötti felhasználásra került kifejlesztésre, ahol az elsődleges szempont a könnyű indítások által a kopás csökkentése.

purity-fg-ep-gear-fluid-220-with-microl Average customer rating:

PURITY FG EP Gear Fluid + MICROL

A PURITY FG EP Gear Fluid with MICROL fejlett élelmiszeripari minősítésű kenőanyag speciális hatóanyaggal, mely védi a kenőanyagot a mikroorganizmusok által okozott elhasználódás ellen. Alkalmazható zárt hajtóművek, csapágyak és láncok kenésére az élelmiszer-feldolgozás...

duratacchainoil Average customer rating:

DURATAC Chain Oil

A DURATAC gazdaságos, jól tapadó, "egyszeri végigkenésre" alkalmas láncolaj, kiváló fémnedvesítő, továbbá kopás-, rozsda- és korrózióvédő jellemzőkkel rendelkezik, így növeli az alkatrészek élettartamát.

peerless-og Average customer rating:

PEERLESS OG (0, 1, 2, 2 Red, PLUS)

A PEERLESS OG a legmodernebb formulájú kenőanyag, mely kitűnő rozsda és korrózió elleni védelmet és kiváló tapadást biztosít. Beépülő antioxidáns összetétellel rendelkezik a hosszú üzemélettartam érdekében, kiválóan teljesít széles körű hőmérsékleti tartományban.

vultrex-gear-shield-nc Average customer rating:

VULTREX Gear Shield NC

A VULTREX Gear Shield P és NC hajtóművédő termékeket a kézi vagy központosított kenést alkalmazó rendszerek nyitott hajtóműveihez fejlesztették ki. Javasolt használatuk minden típusú maró hajtóműbe, beleértve a forgó marást, lécmarást és süllyesztőmarást, valamint az...

petro-canada-black-red-drum2 Average customer rating:

COMPRESSOR OIL RP 460

A COMPRESSOR OIL RP termékek különlegesen válogatott alapolajokból és fejlett, bárium-mentes, nem zsíros adalékanyagokból készülnek. Ellenállnak a hígításnak és a sűrített könnyű szénhidrogénekkel történő kimosásnak.

products-hydrex-extreme Average customer rating:

HYDREX Extreme

A Petro-Canada HYDREX TM EXTREME terméke egy prémium minőségű, nagyteljesítményű hidraulikus folyadék, melyet az extrém széleskörű hőmérsékleti védelemre fejlesztettek ki a magas és szigorúan alacsony hőmérsékletekre.

purity-fg2-extreme-grease Average customer rating:

PURITY FG2 Extreme Grease

A PURITY FG2 Extreme Grease kitűnő védelmet nyújtó fehér színű zsír, mely megelőzi a berágódást, horzsolást és hasadást, továbbá gondoskodik a konzisztenciáról élelmi savak jelenlétében is.

produro-fd-1-synth Average customer rating:

PRODURO FD-1 Synthetic

A PRODURO FD-1 Synthetic egy prémium Caterpillar FD-1 típusú kenőanyag, mely biztosítja a sebességváltó és csapágy tökéle-tesített élettartamát a véglehajtásokban és tengelyekben.

petro-canada-silver-red-drum-(medium)3 Average customer rating:

CON-REL-EZE

A CON-REL-EZE egy kiváló, nem koszoló felületet biztosít a beton formaleválasztásához. Nem mérgező formulája biztonsággal alkalmazható a környezet- és egészségvédelem szempontjából.

peerless-xcg-flex Average customer rating:

PEERLESS XCG FLEX

A PEERLESS XCG-Flex egy rendkívüli mechanikai stabilitású és az olaj-elválasztódásnak ellenálló zsír. Megelőzi az oxidációs ill. korróziós marást és véd a potenciálisan nagy sebességű, egymásba illeszkedő kapcsolódások és vibráció alatti kopás ellen.

duron-uhp-10w-40 Average customer rating:

DURON UHP 10W-40 (régi nevén DURON XL SYNTHETIC BLEND 10W40)

A DURON UHP 10W40 magas minőségű motorolaj, mely kimagasló motorvédelmet biztosít személy- és kishaszongépjárművek normál ill. turbófeltöltésű benzines, dízel- és gázüzemű motorjainak még extrém hideg körülmények között is.

cutsol Average customer rating:

CUTSOL

A CUTSOL vágóolajok nagyfokú kenőképességgel, kiemelkedő rozsda és korrózió elleni védelemmel rendelkezik. Mikrobaellenes hatóanyagot tartalmaz és kiváló emulgeáló jellemzőkkel bír.

produro-syn.-pail-eng Average customer rating:

PRODURO TO-4+ Synthetic All Season

A PRODURO TO-4+ Synthetic All Season terméket a téli-nyári maximálisan rugalmas teljesítmény és alacsonyabb üzemelési költségek érdekében állították elő.

hydrexdt Average customer rating:

HYDREX DT 46

A Petro-Canada HYDREX DT kenőanyagai kopásálló, tisztító/eloszlató hidraulikus folyadékai ugyanazt a kopásálló és antioxidáns vegyszert tartalmazzák, mint a Hydrex AW termékeink. Azonban tisztító/eloszlató adalékanyagot is tartalmaznak a rendszer tisztán tartására.

precision-xl-3-moly-ep2 Average customer rating:

PRECISION XL 3 Moly

A PRECISION XL 3 Moly zsírok a Petro-Canada HT alapolajaiból és más válogatott olajokból, vízálló tapadó polimerekből, extrém nyomási adalékanyagokból és oxidáció, valamint korróziógátló összetevőkből állnak, hozzáadott molibdén-diszulfiddal a vibráció és...

compro-synthetic-(medium) Average customer rating:

COMPRO Synthetic

A COMPRO Synthetic kompresszor kenőanyag akár 4-szer tovább tart, mint a hagyományos ásványi olaj alapú fluidok: akár 1 év vagy 8 000 óra folyamatos üzemelést nyújt. Nem képez lakk- vagy szénlerakódást, gondoskodik a problémamentes működésről.

traxon-e-synthetic-75w-90-20liter Average customer rating:

TRAXON E Synthetic 75W-90

A TRAXON E Synthetic 75W-90 szintetikus kenőolaj heavy duty, extrém nyomási sebességváltó kenőanyag, mely nagyfokú filmerősséget és jobb üzemi teljesítményt kínál.