PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

Manufacturer:
Petro-Canada
1 / 9
Oldal 1 / 5

Petro-Canada kenőzsírok

peerless-llg Average customer rating:

PEERLESS LLG

A PEERLESS LLG magas szintű technológia felhasználásával létrehozott kenőzsír kiváló vízállósági jellemzőkkel. A termék magas hőmérsékleten nyújtott hosszú élettartama védelmet és nagyfokú mechanikai stabilitást biztosít a berendezés számára.

peerless-og Average customer rating:

PEERLESS OG (0, 1, 2, 2 Red, PLUS)

A PEERLESS OG a legmodernebb formulájú kenőanyag, mely kitűnő rozsda és korrózió elleni védelmet és kiváló tapadást biztosít. Beépülő antioxidáns összetétellel rendelkezik a hosszú üzemélettartam érdekében, kiválóan teljesít széles körű hőmérsékleti tartományban.

peerless-svg-102 Average customer rating:

PEERLESS SVG 102

A PEERLESS SVG 102 kiváló korrózió elleni teljesítményt biztosít a szelepeken, és az olaj- és gázipari gázáramlásban jelenlévő hidrogén-szulfid káros hatásai ellen.

peerless-xcg-flex Average customer rating:

PEERLESS XCG FLEX

A PEERLESS XCG-Flex egy rendkívüli mechanikai stabilitású és az olaj-elválasztódásnak ellenálló zsír. Megelőzi az oxidációs ill. korróziós marást és véd a potenciálisan nagy sebességű, egymásba illeszkedő kapcsolódások és vibráció alatti kopás ellen.

precision-general-purpose-ep2 Average customer rating:

PRECISION General Purpose

A PRECISION General Purpose zsírok univerzális, magas minőségű, költséghatékony, vízálló kenőanyagok a széleskörű hőmérsékleti tartományokban történő felhasználásra.

precision-general-purpose-moly-ep2 Average customer rating:

PRECISION General Purpose Moly EP2

A PRECISION General Purpose Moly EP2 javasolt ipari gépek vagy közúton kívüli berendezések heavy duty alkalmazásánál, melyeknél előfordul a lökésszerű terhelés.

precision-synthetic Average customer rating:

PRECISION Synthetic

A PRECISION Synthetic kenőanyagot a sarkvidéki környezet berendezéseinek kenésére fejlesztették ki. Kiemelkedő hideg időjárási védelmet nyújt, kompromisszum nélkül a magas hőmérsékleti teljesítményt tekintve.

precision-pail-(17-kg)85 Average customer rating:

PRECISION Synthetic EMB

A PRECISION Synthetic zsírok szintetikus kenőanyagokból és teljesítménynövelő adalékanyagokból állnak. A PRECISION Synthetic EMB terméket a hosszú üzemélettartam és kiváló magas és alacsony hőmérsékleti tulajdonság biztosítására tervezték.

precision-synthetic-ep00 Average customer rating:

PRECISION Synthetic EP00

A PRECISION Synthetic zsírok szintetikus kenőanyagokból és teljesítménynövelő adalékanyagokból állnak. A PRECISION Synthetic EP00 egy fél-folyékony zsír, elsősorban a teherautók/trélerek kerékcsapágyainak kenésére fejlesztették ki. Szintén javasolt a nyitott...

Oldal 1 / 5