PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

PEERLESS SVG 102

Email
A PEERLESS SVG 102 kiváló korrózió elleni teljesítményt biztosít a szelepeken, és az olaj- és gázipari gázáramlásban jelenlévő hidrogén-szulfid káros hatásai ellen.
Rating: Not Rated Yet
Gyártó: Petro-Canada
Description
  • A PEERLESS SVG 102 egy NLGI 1 kalcium-szulfonát kenőzsír a természetes gáztelepeken használt szelepek belső alkatrészei kenésére.

  • Kifejezetten a természetes gáztelepeken a savanyú gázt termelő és elosztó szelepek belső alkatrészeinek kenésére kifejlesztve.

  • Védi a szelepet a korrózió ellen, továbbá a gázban jelenlélvő hidrogén-szulfid ártalmas hatásaival szemben.

  • Az olaj- és gáziparban történő LPG és vízbefecskendező-rendszereknél használt szelepek esetén is sikeresen alkalmazható.

  • A PEERLESSTM a terhelés alatt álló csapágyak, univerzális csuklók és alvázak kenésére készült, melyek nagyon kemény nedves, poros és/vagy száraz körülmények között üzemelnek.

  • Hőmérsékleti tartomány: -35°C/-31°F és 163°C/325°F között.

Reviews

There are yet no reviews for this product.