PENZZ-IMPEX Kft. / CANADA OIL HUNGARY Kft. 3242 Parádsasvár, Rákóczi u. 13. Tel./Fax: + 36 1 790 58 29 Mobil: (30) 9154 273 (állandó ügyelet)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

petro-canadabrugarolasIKVamericol

fb-art


PETRO-CANADA Magyarország

https://www.facebook.com/petrocanadakenoanyag/

Manufacturer:
Petro-Canada
1 / 8

Hajtóműolajok / hidraulika olajok

duratran2 Average customer rating:

DURATRAN

A DURATRAN alkalmas a túlzott nyári klímán történő alkalmazásra. Extra kopásvédelmet nyújt víz jelenlétében is, a belső alkatrészek is kevésbé kopnak, így megnöveli az üzemélettartamot.

duratransynpailbleedeng Average customer rating:

DURATRAN Synthetic

A DURATRAN Synthetic egy teljesen szintetikus kenőanyag felülmúlja a berendezések gyártóinak helyszíni teljesítmény-előírásait. Kiemelkedő kopásvédelemmel rendelkezik, hőközlő közegként problémamentes üzemelést biztosít.

duratranxl-pailbleeden Average customer rating:

DURATRAN XL Synthetic Blend

A DURATRAN XL Synthetic Blend alkalmas a meghosszabbított szezonális alkalmazásra. Extra kopásvédelmet nyújt víz jelenlétében is, a belső alkatrészek is kevésbé kopnak, így megnöveli az üzemélettartamot.

produrofd160 Average customer rating:

PRODURO FD-1 60

A PRODURO FD-1 60 tökéletesebb rozsdásodás és korrózió, valamint habosodás elleni védelemmel rendelkezik és jobb teljesítményt nyújt alacsony és magas hőmérsékleti tartományokban.

produro-fd-1-synth Average customer rating:

PRODURO FD-1 Synthetic

A PRODURO FD-1 Synthetic egy prémium Caterpillar FD-1 típusú kenőanyag, mely biztosítja a sebességváltó és csapágy tökéle-tesített élettartamát a véglehajtásokban és tengelyekben.

produro-30-pail-e Average customer rating:

PRODURO TO-4+ 10W, 30, 50 and 60 grades

A PRODURO TO-4+ 10W, 30, 50 és 60 fokozatok kivételes formulával rendelkeznek, mely felülmúlja a hagyományos TO-4 kenőanyagok teljesítményét. Az élvonalbeli formula jelentősen fokozza a kopásálló jellemzőket.

produro-syn.-pail-eng Average customer rating:

PRODURO TO-4+ Synthetic All Season

A PRODURO TO-4+ Synthetic All Season terméket a téli-nyári maximálisan rugalmas teljesítmény és alacsonyabb üzemelési költségek érdekében állították elő.

produro-xl-pail-e Average customer rating:

PRODURO TO-4+ XL Synthetic Blend LoTemp

A PRODURO TO-4+ XL Synthetic Blend LoTemp alacsony hőmérsékleti termék folyási jellemzői hatékony kenést biztosítanak. Az élvonalbeli formula jelentősen fokozza a kopásálló jellemzőket.